Uklonite suvišne kilograme uz super Slim&fit paket! 16 tretmana studija Touch u Varaždinu uključuju kriloipolizu, radiofrekvenciju tijela, kavitaciju, termodeku za samo 499 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje mjerenje, savjetovanje, plan prehrane za svakog klijenta! Za gubitak od 5 kg, Studio Touch daruje Vas i poklonom od 5 tretmana po izboru za svakog klijenta ili tretmanom lica po izboru klijenta! Isplati se...

ZA IZGUBLJENIH - 5 KG  I -6 CM U STRUKU ,-4 CM U BOKOVIMA DARUJEMO + 5 TRETMANA TIJELA PO IZBORU ILI KRALJEVKI TRETMAN LICA U JEDNOM DOLASKU!

TERMO DEKA

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti, te crijeva.

Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, 
1. Pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu!
2. Ubrzava lipolizu, znojenje te njihovo izlučivanje!
3. Aktivira tijelo i njegove funkcije. Radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje!
4. Ubrzava metabolizam, te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane!
5. Balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja!
6. Poboljšava imunološki sustav te sprječava nastanak raka!
7. Uklanja bol i upale!
8. Oporavlja organizacijske funkcije tijela

KRIOLIPOLIZA

Kriolipoliza je najnoviji hit u svijetu tretmana za mršavljenje za koju su ispitivanja pokazala da samo jedan tretman može uništiti oko 25% masnih stanica!
Metoda je osmišljena od strane dvojice američkih lječnika, Dietera Mansteina i R. Rox Andersona i izazvala je pravu estetsku revoluciju.

Ovaj tretman će Vas na potpuno prirodan način riješiti svih suvišnih masnih naslaga i celulita jer koristi hladnoću (do - 5 °C) za uništavanje masnih stanica umjesto zagrijavanja tkiva. Rezultati će Vas oboriti s nogu!

 Direktno sa kristalizacijom, nakon čega slijedi apoptoza (posepeno odumiranje stanice) i progresivni raspad stanica sa postupnim oslobađanjem lipida tijekom 2 do 6 tjedana.

KAVITACIJA

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Navedena metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Takva frekvencija omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića.

RADIOFREKVENCIJA

Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom  koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudi.

Radiofrekvencija uspješno se koristi kod sljedećih indikacija:
pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
poboljšanje mišićnog tonusa
uklanjanje celulita
uklanjanje masnih naslaga
zatezanje kože lica i tijela
uklanjanja podbradaka
podizanje očnih kapaka
uklanjanje crvenih strija i ožiljaka
terapija za akne