Uživajte u Zagorju! 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Orion za samo 507kn! Čeka Vas hladni narezak dobrodošlice - Zagorski pinklec s domaćim pogačama, parking, dječje igralište...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmorite od svakodnevnice u mirnoj atmosferi Zagorja! Uživajte u smještaju hotela Orion i njegovoj bogatoj gastronomskoj ponudi, doživite prekrasan pogled na prirodnu ljepotu planina Ivanščice i Ravne gore...

O SMJEŠTAJU:

Hotel raspolaže sa 18 soba, ukupno do 45 ležajeva.
Sobe su moderno uređene i opremljene sa svim potrebnim za ugodan boravak. 


Uz bogatu gastronomsku ponudu i širok asortiman pića svakodnevno se nude raznovrsna gotova jela, tradicionalna jela, jela od mesa i ribe, pizze, kao i maštoviti specijaliteti kuće vrlo prihvatljivim cijenama. 
Restoran organizira svečane ručkove, večere, svadbene i druge prigodne svečanosti uz posebne pogodnosti kao i usluge cateringa za različite prigode.


S terase hotela pruža se prekrasan pogled na planinu Ivanščicu i Ravnu goru koju tijekom vikenda pohodi veliki broj planinara i izletnika željnih ljepote netaknute prirode. Posebna su atrakcija paraglajderi i zmajari.
U neposrednoj blizini hotela nalaze se privatna i zajednička lovišta bogata fazanima, srnama, zečevima i divljim svinjama. Najpoznatiji je Zelendvor.

Posebna ponuda za Dan žena večera 10.03.18.: menu (koktel dobrodošlice; goveđa juha s krpicama; pohani pileći medaljoni; svinjski odrezak u umaku od brandy-a; gratinirano povrće; restani krumpir; mješana salata; lambada kocke; kava) s uključenom glazbom benda "Treća smjena" iznosi 95,00 kn po osobi i plaća se na licu mjesta.