[ZAGREB] Iskoristite učinkovitih 12 tretmana novitetom Delux Shape za eliminaciju masnih naslaga trbuha u beauty centru Marina za samo 699 kn! Rezultati vidljivi odmah!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Riješite se masnih naslaga uz 7 dolazaka po 30 - 70 minuta! Isprobajte tretman Delux Shape UZV za topljenje masnoće, limfne drenaže, fango tretmane s masažom trbuha, radiofrekvencije...

Delux Shape UZV? 

Delux Shape jedinstven je, potpuno siguran i bezbolan aparaturno medicinski tretman za žene i muškarce koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela.Nakon samo 30 minuta tretmana Delux Shape rezultati su vidljivi.

Nema rezova, boli ni oporavka, a rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo.

Opis tretmana Delux Shape:

Delux Shape je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji i nasljednik svjetski poznatog RF tretmana, koji sada kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela - uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela.

Naš centar je među prvima u Hrvatskoj i svijetu koji je u svoju ponudu uveo najnoviju generaciju ovog tretmana. 

Novi aplikator “Body shape” odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i osebujnim oblikom pomoću kojeg vrlo jednostavno možemo djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina.

Tretman je neinvazivan, bezbolan, učinkovit i siguran.Pruža iznimnu ugodu koja se opisuje kao vruća dubinska masaža tijela. Zanimljivo je da su rezultati vidljivi nakon prvog tretmana.

Prednosti tretmana Delux Shape :

Siguran, djelotvoran, ugodan.

Nema opekotina, modrica, niti bilo kakvih promjena na koži.

Rezultati vidljivi ODMAH nakon prvog tretmana.

Gubitak obujma mjeri se u centimetrima.

Potpuno siguran. 

Ne zahtjeva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Limfna drenaža:

Alarativna limfna drenaža trbuha je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče ponajprije potiče rad probave, zatim i razgrađuje celulit, smanjenje obujam, prokrvljenost tkiva i otklanjanja edeme.

Manji zastoj limfe događa se svakodnevno, pri dužem stajanju zbog sile gravitacije. Veći i kompleksniji zastoji limfe događaju se nakon nekih operacijskih stanja i/ili bolesti. Karakterizirani su otokom na ekstremitetima.

Masaža trbuha: 

Masaža trbuha zaslužuje svoje mjesto u tretmanu.

Poželjno je da prije tretmana crijeva i mokraćni mjehur budu ispražnjeni. Trbuh se masira u ležećem položaju na leđima pri čemu su noge lagano savijene u koljenom zglobu. Kretnje koje se izvode  prate smjer kazaljke sata. Područje trbuha je specifično jer u svojoj šupljini ima organe koji su meko tkivo (a ne kosti, kao što je uobičajeno na drugim dijelovima tijela),  te se iz tog razloga ne mogu raditi sve masažne tehnike odnosno zahvati.

Termodeka i blato:

Fango = mršavljenje / preoblikovanje tijela + učvršćivanje trbuha + smanjenje centimetara. Nakon samo jednog dolaska primijetit ćete da je vaša koža vidljivo zategnutija i glađa na dodir, te da je masno tkivo reducirano i cijeli organizam detoksiciran zahvaljujući blatu koje se koristi u tretmanu. Blato je namijenjeno modernom načinu života, ima brzo djelovanje protiv celulita jer sadrži visoku koncentraciju algi, raznih minerala i eteričnog ulja.

Radiofrekvencija:

Ovom revolucionarnom metodom smanjivanja celulita i obujma tijela ubrzava metabolizam, poboljšava elastičnost i glatkoću kože, te uklanjaju masne naslage. Izvodi se tako da se, nakon nanošenja preparata na tijelo i namještanja aparata na jačinu prilagođenu potrebama klijenta, sondom laganim kružnim pokretima prelazi po površini trbuha. Svaka vibracija radiofrekvencije razbija membrane masnih stanica, čiji se raspadni produkti izbacuju u cirkulaciju, te putem limfe i limfnog sustava izlučuju iz organizma, a oslobođena energija ponovno se iskorištava u metaboličkim procesima.