Otok sreće čeka samo Vas! Provedite nezaboravna 3 dana uz 2 noćenja za dvoje s buffet doručakom i večerom u 3 slijeda u Captain's Club-u na Rabu za samo 1159 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je za proljetni odmor! Stoga, povedite dragu osobu i posjetite spoj zelenog i plavog - čuveni otok Rab! Kupon se može iskoristiti isključivo od 29.03.18. do 20.05.18.

Vrsta smještaja: 

- Dvokrevetna soba 
- 1 bračni (bračni) krevet 
- Površina: 20 m2 
- Besplatno parkiralište 
- Vlastita kupaonica (tuš, tuš kabina, sušilo za kosu, besplatne toaletne potrepštine, WC, ručnici) 
- Klimatizacija 
- Led TV 
- Hladnjak 
- Wifi Internet 
- Doručak je uključen u cijenu 
- Dnevno čišćenje 
- Balkon 


Captain's Club 

Captain's Club smješten je uz samo obalu mora, u mjestu Banjol, na otoku Rabu. Sve sobe opremljene su klima uređajem,TV i vlastitom kupatilom. U samoj blizini smještaja nalazi se mali restoran i caffe & cocktails bar. U restoranu možete uživati u mediteranskim i hrvatskim specijalitetima. Za sve goste sa vlastitim brodom, osiguran je privez za brodice, udaljen svega 20m od kuće. 


Onome koji prvi put dolazi na Rab, čim pogledom prijeđe po starim pročeljima, krovovima i tornjevima, postane jasno da su ovdje mnogi vjekovi ostavili viđan trag prije svega u arhitekturi stare gradske jezgre, koja je u cjelini sačuvana u izravnoj drevnoj ljepoti i naravi. Rab je poznat i po tome da ima velik broj raznovrsnih plaža kojima zadovoljava različite ukuse kupača: pješčane plaže, šljunkovite plaže, kamenite plaže, plaže sa dubokom ili plitkom vodom, osamljene plaže, popularne plaže, itd... Za sve koji žele provesti aktivno svoj odmor, Rab pruža izvrsne prilike, posebno se to odnosi na rekreativne bicikliste i šetače. 


Rab je spoj zelenog i plavog. Staze se protežu uz morsku obalu pa kroz zelenilo staza koje prolaze krož šumu Dundo. Gostima Captain's Cluba na raspolaganju stoje bicikli, kojima možete istraživati i uživati na otoku Rabu. Ukupna duljina biciklističkih staza na Rabu je 80 km, a pješačkih 100 km. Kartu biciklističkih i pješačkih staza može se dobiti na recepciji Captain's Club.  


Obiteljski restoran Captain's Club nalazi se u neposrednoj blizini mora. Terasa restorana otkriva prekrasan pogled na more. Naša kuhinja nudi Vam bogati izbor ukusnih jela: riblje specijalitete, domaća mesne specijalitete, jela plodova more, poslastice...