Riješite se tvrdokornog celulita! U Aroma centaru Florine uz 10 anticelulitnih aroma masaža eteričnim uljima za ubijanje masnoća! Svaka masaža je u trajanju od 45 minuta za samo 699 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Već danas učinite nešto za sebe! Nježnim, potpuno prirodnim i zdravim načinom uništite nakupine masnoća, stimulirajte metaboličke i detoksikacijske procese u tijelu i uživajte u blagotvornom utjecaju eteričnih ulja...

PAKET 10 ANTICELULITNIH MASAŽA ANTICELULITNIM ETERIČNIM ULJIMA

Tretiranje celulita uz pomoć aromaterapijske masaže vrlo je učinkovito. Anticelulitna masaža s eteričnim uljima je nježan, potpuno prirodan i zdrav način rješavanja celulita - potiče rad limfe i bubrega, izlučivanje viška tekućine u tijelu i razgradnju masnih stanica. Za početak preporuča se 45 - minutna masaža nogu i zahvaćenih područja dva puta tjedno kroz nekoliko tjedana, a kad se stanje poboljša dovoljna je masaža cijelog tijela 1 - 3 put mjesečno za održavanje zdravlja i lijepog izgleda i stimulaciju metaboličkih, detoksikacijskih procesa u tijelu. Osim eteričnih ulja u masaži se primjenjuju i posebne tehnike limfne drenaže koje pomažu uklanjanju toksina i potiču limfni sustav, a dodatak svemu tome je masaža akupresurnih točaka na stopalima. Masaža nije nasilna, već djelotvorna i vrlo ugodna.

Aromaterapeut u tretiranju klijenata s celulitom prije svega pokušava zajedno s njim otkriti njegove moguće uzroke (npr. loša prehrana, nedostatak tjelovježbe, emocionalna stanja i sl.) i poraditi na ih rješenju/eliminaciji npr. loša prehrana, nedostatak tjelovježbe, emocionalna stanja i sl. Često je celulit prisutan zbog hormonalne neravnoteže, u tom slučaju spravlja se posebna uljna mješavina za balansiranje hormona.

Aromaterapija u kombinaciji sa zdravom prehranom i tjelovježbom stimulira cirkulaciju, pospješuje metabolizam i uklanjanje otpadnih tvari iz tijela, poboljšava teksturu i elastičnost kože, što s vremenom znatno smanjuje celulit.