Neka i Vaše ruke budu njegovane! Odličnim paketom za ruke studija Jadrart ugradite nokte i pomladite ruke hyaluronskim serumom već pri samo 1 dolasku za samo 149kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje ugradnju tipsi ili geliranje, manikura + pomlađivanje ruku hyaluronskim serumom. Njegovani i lijepo oblikovani nokti i ruke sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao izabran nakit ili torbica. Na prvi tretman potrebno je doći do 05.05.2018.

Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada tipkate na tastaturi sa svojim njegovanim i uređenim noktićima :) A još kad sredite i one na nogama zadovoljstvo je veće ;)) Ovakve stvari ne primjećujete samo Vi, već i drugi! 

Manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo specijalni alat, kreme, ulja,i masažu da bi Vaše ruke i nokti bili zdravi i da bi dobro izgledali. Osim što mora poboljšati teksturu i zdravlje Vaših ruku i noktiju, mora im ujedno dati lijep i poliran izgled. 


Trajni lak spada u vrstu mekih gelova. Savršene su za zaposlenu ženu koja zahtjeva dugotrajnu boju na noktima čak do mjesec dana. Može se koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran tradicionalni gel. Osim što noktima daje boju, djeluju kao učvršćivač prirodnih noktiju. Vrlo se lako uklanja otopinom u roku od nekoliko minuta bez rašpanja proizvoda s noktiju kao kod tradicionalnog gela.