[VALAMAR - HOTEL ZVONIMIR 4*] Krk i 3dana/2 noćenja, superior soba s balkonom, bogati buffet polupansion, korištenje bazena i fitness centra u obližnjem hotelu Corinthia, sve za dvoje za 1056 kn!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prekrasnom otoku Krku i udobno se smjestite u hotel opuštanja! U blizini Vas čeka i poznata plaža u Baški! Dijete do 15 godina uključeno u cijenu na pomoćnom ležaju!

Smješten uz čuvenu Velu Plažu u Baški, sa prostranim sobama okrenutim moru, u idiličnom okruženju mediteranskog zelenila, hotel Zvonimir pruža mirno utočište za opuštajući odmor.


Budite se uz šum valova. Promatrajte šetnicu, stabla i more uz slasan bife doručak ili večeru na terasi hotelskog restorana Jelena. Provedite dan na plaži uz tirkizno more i krenite cestovnim i brdskim stazama do krajolika nalik površini mjeseca i pitomih vinograda u okolici Vrbnika. 

Neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena i fitness centra u wellness centru hotela Corinthia


Nakon dana ispunjenog aktivnostima opustite se uz vodenu masažu na prostranim vanjskim i unutarnjim bazenima obližnjeg hotela Corinthia-Baška (besplatno) ili se nagradite saunama, whirlpoolima i tretmanima mediteranskim biljem u Wellnessu Baška.

Odmarajte na 5 m od jedne od najljepših hrvatskih plaža, jutra dočekajte uz šum mora, a navečer se zaljubite u magičan prizor mora, otoka i zaljeva u svim bojama sutona.



Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail:coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.