[MOSLAVINA] Uskrs u Vili Garić u Podgariću! 2 dana/1 noćenje na bazi doručka + ulaznica za Uskrsnu priču u Salajlandu za 179kn/osobi! Kupon vrijedi isključivo u periodu 23.03. - 02.04.18.!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povedite cijelu obitelj za Uskršnje blagdane u Podgarić u podnožju parka prirode Moslavačke gore...doživite njegovu čaroliju te usput posjetite prekrasnu Uskrsnu priču u Salajlandu!

Sve sobe su opremljene: 

televizorom u boji, 

tušem i WC-om.

Malo pitoreskno mjesto Podgarić u podnožju parka prirode Moslavačka gora oduvijek je poznato kao zanimljivo turističko odredište u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kojoj, iako graniči sa Sisačko-moslavačkom županijom, administrativno i pripada. Podgarić skriva mali raj na zemlji, točnije jezero okruženo prirodom uz koje se nalazi i nekad hotel, danas prenoćište „Vila Garić“ koje je ponovno otvoreno za posjetitelje. 

„Vila Garić“ raspolaže s ukupno 20 soba s pogledom na jezero i prirodu. Sve sobe su uvijek uredne i spremne za boravak gostiju, a opremljene su televizorom u boji, tušem i WC-om. Gosti mogu boraviti u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama od kojih su neke prilagođene invalidnim osobama, a u našem restoranu moguća je bogata pansionska i a la carte prehrana po povoljnim cijenama. Od specijaliteta svakako valja kušati teleće medaljone u umaku od vrganja i šampinjona ili rolane veprove odreske, a zatim se zasladiti kraljevskom delicijom odnosno palačinkama od kukuruznog brašna punjenim sirom i grožđicama. 

U sklopu objekta nalazi se aperitiv bar i to pored ulaza u „Vilu Garić“ gdje je ujedno smještena i ljetna terasa na tri razine sa stotinjak sjedećih mjesta. Ima direktan pogled na jezero i dječje igralište što roditeljima olakšava brigu oko djece, stoga je pravi užitak piti kavu na njoj i uživati u svježem zraku.

„Vila Garić“ Idealna je za razne svečanosti, godišnjice, krstitke ili vjenčanja i to u klimatiziranim salama poput sale “Garić“ kapaciteta do 200 osoba sa jedinstvenim pogledom na jezero, a za manje svečanosti ili poslovne sastanke posjetiteljima su na raspolaganju sale “Jelen” i “Košuta” koje mogu primiti do 50 osoba. 

Što se tiče aktivnosti kojima je moguće ispuniti boravak u Podgariću, u ponudi je ribolov subotom i nedjeljom, kanui za vožnju po jezeru ili bicikli kojima gosti mogu obići obližnje prirodne ili povijesne znamenitosti kao i ležaljke za izležavanje na moslavačkom suncu. U sklopu objekta moguće je koristiti i obližnje košarkaško, rukometno te nogometno igralište, a gostima su na raspolaganju lopte i reketi za badminton. 

Svoj boravak u ovom očaravajućem prirodnom okruženju gosti također mogu obogatiti planinarenjem ili trekkingom po Moslavačkoj gori i usput posjetiti povijesne znamenitosti nedaleko „Vile Garić“ poput Garić grada.

Obitelj Salaj uz dobro poznatu Božićnu priču, već sedam godina priprema i Uskrsnu priču. Uskrsne pisanice, ukrašene tisućama boja, dostojanstvenom svjetlošću obilježavaju prošlo vrijeme i vrijeme novog rađanja. Proljeće je došlo i svojim zelenilom želi Vam dobrodošlicu. Ovu priču kod nas pričaju zeko, koka, pilić i jaje.

Ako se zaželite šarenila, igranja, kazališnih predstava pod toplim proljetnim sunčevim zrakama, dođite. Možda Vam se posreći i pod nekom od tisuću biljaka pronađete koju pisanicu samo za sebe. Sretno u traženju.