Dentalna medicina Ribić u Zagrebu nudi Vam metal keramičku krunicu za samo 1199 kn! Uhvatite priliku za privremeni zub dok metal keramika ne bude završena, pregled, konzultacije i čitanje ortopana!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Briga o zubima spada u osnovnu njegu i higijenu! Stoga, ne propustite odličnu priliku i dogovorite svoj termin! Rok iskoristivosti kupona je 05.05.2018., a svaka osoba može kupiti 5 kupona za sebe i neograničeno na poklon!

Ordinacija dentalne medicine Ribić:

Ordinacija dentalne medicine Ribić privatna je zdravstvena ustanova koja pruža stomatološke usluge implantologije, protetike, endodoncije i ortodoncije.

Metal keramičke krunice:

Metal keramičke krunice  vrsta su krunica s metalnom bazom. Metalna baza je zlato ili kovnecionalne legure kobalta, kroma i molibdena u najvećim postocima. Baza daje krunicama i mostovima potrebnu čvrstoću i tvrdoću da podnesu velike žvačne sile pa se zato ovi nadomjesci preporučuju ljudima koji produciraju velike žvačne sile na stražnjim zubima. Na metalnu bazu peče se keramika u slojevima u određenoj boji i odgovarajućem obliku zuba za pacijenta.