Dotjerajte svog limenog ljubimca i povećajte vidljivost na cesti! Crno Jaje i Auto centar Areus iz Zagreba nude Vam poliranje farova po odličnoj cijeni za samo 99 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne dozvolite da zamućeni farovi umanjuju Vašu sigurnost na cesti, već se s punim povjerenjem obratite stručnjacima Auto centra Aureus koji će farove Vašeg automobila ispolirati tako da zablistaju u svom novom izdanju, a Vaša sigurnost više neće biti upitna! Kupon vrijedi do 05.05.2018. i za 1 osobno vozilo!

Dobro je znati da u Areusu možete nabaviti nove gume provjerenih dobavljača po povoljnijoj cijeni - Bridgestone, Fulda, Dunlop, Michelin, Pirelli, Nokian, Continental, Goodyear, Sava, Uniroyal.

Auto redovno treba čistiti, kako izvana, tako i njegovu unutrašnjost. Jednako kao što urednost stana ili kuće šalje određenu poruku o Vama, jednak je slučaj i s održavanjem čistoće i urednosti vašeg limenog ljubimca.

ODMAH nakon kupnje kupona porebna je prethodna najava ili minimalno 3 dana ranije na br.tel.: 091/4613 446, 091 3477 430, uz KOD i ID kupona po primitku.

Radno vrijeme: pon - pet: 9h - 17h , sub: 9h - 13h.