Umag osvaja šarmom i raznolikošću! 3 dana/2 noćenja za 2 osobe s doručkom i večerom u hotelu Sol Garden Istra 4* za 1149kn! Uživajte u neograničenom korištenju fitness dvorane, unutarnjeg bazena...

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite se savršenim spojem odmora i rekreacije u hotelu Sol Garden Istra 4*! Provedite 3 dana u Umagu uživajući u mediteranskoj klimi i okupajte se sunčevim zrakama...

Hotel Sol Garden Istra 


Hotel Sol Garden Istra u Umagu poseban je po svojoj kombinaciji suvremenog dizajna i autentičnih istarskih motiva. Hotel nudi zabavu i mnogobrojne aktivnosti za cijelu obitelj: vanjski vodeni park, wellness centar i mogućnost korištenja ponude Sport Art centra: sportskih igrališta za nogomet, rukomet i košarku. 


Sve to, ali i kongresni centar u sklopu hotela te samo 200 metara udaljenosti od mora, čine hotel Sol Garden Istra idealnim odabirom za nezaboravan odmor.


Smještaj u dvokrevetnoj classic sobi, ali besplatan upgrade u premium sobu strana more ili bazen - ovisno o raspoloživosti!


Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona. 

Više o Umagu:

Umag, prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sintetizira posebitosti čitave regije možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana.

Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve...

U zaleđu nailazimo na prekrasna brežuljkasta mjesta-utvrde s nevjerojatnim vidicima i zadivljujuće prošlosti te mnoštvo agroturizama s autohtonim delicijama i prijateljskim domaćinima. Umaško more kristalno je čisto i pogodno za kupanje od svibnja do listopada, a tijekom cijele godine gosti uživaju u raznim događajima i bogatoj gastronomskoj ponudi. Posjetite grad Umag i doživite neponovljivo iskustvo Istre!