Doživite čari Umaga u dvoje uz 3 dana/2 noćenja s doručkom i večerom u hotelu s pet zvjezdica Melia Coral! Uživajte u neograničenom korištenju bazena, fitnessu i ulazu u wellness za samo 1389kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite miris Jadranskog mora i uživajte u prizorima mediteranskog pejazaža...U hotelu Meliá Coral / Umag očekuje vas jedinstveno iskustvo odmora i opuštanja nadahnuto odraslima! Dobrodošli na svoj odmor, dobrodošli na svoje putovanje...

Hotel Melia Coral 5*:

Melia Coral je hotel s pet zvjezdica u Istri, smješten na samoj obali Jadranskog mora. Udaljen je 3 km od centra Umaga, u naselju Katoro, na samom rtu direktno na moru. 

Uz inovativne usluge i sadržaje namijenjene gostima starijim od 16 godina, kao i personaliziranom odnosu koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste, Meliá Coral je idealna destinacija za opuštajući odmor. Hotel nudi brojne sadržaje za slobodno vrijeme, uključujući vanjske i unutarnje bazene te wellness centar. U hotelskom kompleksu nalazi se i vrhunski konferencijski centar, u potpunosti opremljen za sastanke i prezentacije. Hotel Melia Coral se specijalizira u smještaju samo za odrasle goste (16+ godina). 

NOVO iz 2017. godine: uživajte na preuređenoj plaži hotela Melia Coral popločanoj kamenom i posutom šljunkom te uređenim ulazima u more. Opustite se na suncu, odmorite na baldahinima ili jastucima, uživajte u novim visećim ležaljkama iznad mora ili u šumi, izbor je na vama.

Smještaj u classic sobi s francuskim krevetom uz mogućnost besplatnog upgrade-a u classic sobu s balkonom - ovisno o raspoloživosti!

Sadržaji:
NOVOUREĐENA PLAŽA 
BAZEN S MORSKOM VODOM 
WELLNESS & SPA 
EXCLUSIVE PARKING 
TENNIS 
HOTEL FREE WIFI 
LEŽALJKE I SUNCOBRANI NA PLAŽI (BESPLATNO)
Putovati ne znači samo ići od točke A do točke B. Putovati znači uživati u jedinstvenim iskustvima. Oplemenjivati život aktivnostima koje vam bude osjetila i potiču vas na čisti užitak u nezaboravnom prirodnom okruženju.
U hotelu Meliá Coral očekuje vas jedinstveno iskustvo odmora i opuštanja nadahnuto odraslima. Dobrodošli na svoj odmor, dobrodošli na svoje putovanje.

Grad Umag

Razvio se u jedno od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i to nije nikakvo iznenađenje. Slikoviti istarski grad na Jadranskoj obali ističe se nenadmašnom ljepotom.

Umag nudi...vrhunsku lokaciju, predivne plaže, neprekidnu zabavu, prekrasne pejzaže, ukusnu hranu....

S obalom prepunom zadivljujućim plažama, Umag je učvrstio svoju poziciju etablirane ljetne destinacije u Europi. More je samo jedan od razloga koji Umag ističu kao izuzetno mjesto za odmor.