PodržimoNaše

Doista želite smršaviti i postići savršenu figuru? Body Creatorov paket oblikovanja tijela od 30 tretmana, metabolička analiza i nutricionističko savjetovanje uz čak 87% popusta je riješenje!

108 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Diners i AMEX do 6 rata!!! Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu Body Creatora na čak 2 lokacije u Zagrebu i osigurajte si vrhunski program za smanjenje obujma na kritičnim mjestima tijela uz 87% popusta! Pismena garancija uključena!

Ponuda uključuje:

paket oblikovanja tijela od 30 tretmana, metabolička analiza tijela i nutricionističko savjetovanje.

30 tretmana uključuje:


10 aktivnih vježbanja u termo kapsulama,
10 tretmana infra crvenim zrakama i suhim ozonskim kupkama,
10 tretmana po oxyfat metodi.


Dobiva se pismena garancija gubitka dogovorenih centimetara!!


Možete odabrati jedan od dva Body Creator centra u Zagrebu u kojem ćete odraditi tretmane:

Zagreb - Magazinska 11a. najava za ovu lokaciju na 01 48 12 571 ili na 01 48 51 526
Zagreb - Listopadska 11. najava za ovu lokaciju na 01 3873 913


Za svaka 3 izgubljena kilograma, Body creator vas nagrađuje sa tretmanom tonifikacije i zatezanja lica ukoliko ne izgubite dogovoreni broj centimetara, imate mogućnost povrata sredstava.

VJEŽBANJE U TERMO KAPSULAMA

Višestruke su koristi vježbanja uBody Creatorovim termo-kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.

Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.INFRA CRVENA KAPSULA

Body Creatorove infra-crvene zrake pospješuju topljenje masnih naslaga, uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. Osim toga, infra-crvene zrake su zaslužne za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica. Upravo je zahvaljujući djelovanju ovih zraka koža čišća, sjajnija i mekša - bez akni i ekcema.Osim znatnih poboljšanja u obujmu i tonusu kože, ove zrake pojačavaju i mikrocirkulaciju, što pak doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama, a time i ubrzanom smanjenju celulita. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka takvog tretmana i u tome je zaista jedinstven.

OXYFAT

Čudotvorna kombinacija struje i infra crvenih zraka za odlične anticelulitne rezultate i mršavljenje. Osnovni princip rada je ubrzavanje metabolizma i dodatna potrošnja kalorija uslijed strujne stimulacije mišića dok infra crvene zrake postavljene na kritične zone  zagrijavaju potkožno masno tkivo i na taj način rade lokalnu lipolizu masnih stanica. Tretman traje pola sata do sat vremena, a preporuča se izvoditi u frekvenciji od 2 do 3 dolaska tjedno. Odlični rezultati su garantirani, a maksimalizirani uz adekvatnu preporučenu prehranu od strane stručne osobe centra.

Tretman je namijenjen za otklanjanje lokaliziranih masnih naslaga, učvršćivanje tijela i mršavljenje na kritičnih zonama.  Ovo je idealan tretman za sve on koji ne žele ili ne mogu aktivno vježbati, a cilj im je ubrzati metabolizam i izgradili mišiće. U 30 minuta rezultati su isti kao da ste trčali sat vremena  ili  60 minuta intenzivno trenirali u teretani.