PodržimoNaše

Rješite se alergije prirodnim putem u 5 dana! Tretman u Zagrebu uz 50% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jeste li znali da statistike pokazuju da je svaka treća osoba alergičar, te da je u gradovima razvijenih zemalja veći broj oboljelih? Uz 50% popusta riješite sve probleme koje imate zbog alergije!

Alergija je poremećaj u radu našeg imunosustava kod kojega tijelo neprimjereno reagira na inače bezazlene supstance. Liječnik će nam preporučiti da izbjegavamo tvari na koje smo alergični održavajući prostor čistim, privremenim preseljenjem u doba kad je alergen najprisutniji u zraku ili pak izbjegavanjem konzumiranja hrane na koju reagiramo. Lijekovi koji će nam biti ponuđeni, tzv. antihistaminici, vrsta su lijekova koji nas neće izliječiti, već isključivo ukloniti simptome, te dotle dok ih uzimamo, naše tijelo neće u tolikoj mjeri ili uopće reagirati. No, postoji i alternativni pristup shvaćanju i tretiranju problema alergija, pristup koji se temelji na uklanjanju uzroka alergije a ne isključivo simptoma.

Program omogućava da u 5 dana potaknemo i ojačamo protok svježe energije kroz meridijane, eliminirajući na taj način blokadu koja je izazvala alergijske reakcije u tijelu. Obzirom da na ovakav način ciljamo cjelokupni protok energije kroz tijelo, doseg je puno širi. Ne samo da ćete otpustiti blokadu plućnog meridijana i time alergiju, već djelovati na cjelokupni organizam i dovesti ga u harmoniju.