[ZADAR] Studio za masažu 4All i Crno Jaje nude Vam super ponudu za opuštanje! Aromamasaža cijelog tijela (60 min), Klasična masaža (60 min) ili Parcijalna masaža (30 min) već od 59kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se i riješite stresa, napetosti i bolova uz masaže Studia za masažu 4All iz Zadra! Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije: Aromamasaže (cijelog tijela), Klasične masaže (cijelog tijela - sportska, medicinska, terapeutska-opuštajuća) ili Parcijalne masaže (leđe, noge..)! Kupon vrijedi do 04.04.2018.!

Masaža

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

ODMAH po primitku kupona potrebna tel. najava ili min.3 dana ranije na br.tel. 092/3500 165, uz KOD i ID kupona po primitku.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masaža je drevno isceliteljsko umijeće koje ima izvanredno koristan učinak na SVE tjelesne sisteme, od kojih ćemo Vama naglasiti u daljem tekstu o masaži. Nervni sistem je podložan dubokom utjecaju primjene masaže. Efekti masaže mogu da budu umirujući i sedativni, pružajući olakšanje kod nervne razdražljivosti. Poremećaji kao što su nesanica, napetost, glavobolje i ostala stanja izazvana stresom, reagiraju na iscjeliteljsku moć dodira kojim se mir i harmonija vraćaju u uznemireni um. Alternativno, efekti masaže na nerve mogu biti i stimulativni, dovodeći do povećanja aktivnosti mišića, krvnih sudova sam žlijezda. Njena vrijednost polukružno slučajevima letargije sam zamora je neprocjenjiva.

VRSTE MASAŽA

KLASIČNA MASAŽA

Masaža cijelog tijela izuzev lica. Isprobajte predivan osjećaj analitičke masaže na vašoj koži. Masaža hrani, regenerira, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu.

PARCIJALNA MASAŽA

Obuhvaća određeni Dio tijelakao što su RUKE, NOGE, vrat i ramena ili leđa sa lumbalnim, torakalnim i sakralnim dijelom.

AROMA MASAŽA

Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja koji su poznati po tome što opuštaju i djeluju pozitivno na organizam.