PodržimoNaše

S Panturistom u čarobnu PODGORU! Od 14.07. do 18.08.2018. u hotelu PODGORKA 2* LOVOR: 8 dana/7 noćenja na bazi polupansiona za samo 2469 kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u vedrom i sunčanom vremenu i u spektakularnim zalascima sunca... Hotel Podgorka 2* smješten je u samom centru prekrasnog turističkog mjesta Podgora. Hotel je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora.

Položaj / osnovne informacije: 
Hotel Podgorka 2* smješten je u samom centru prekrasnog turističkog mjesta Podgora. Hotel je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora. Paviljon Lovor se nalazi  je smješten iznad glavne zgrade hotela, dijeli ih cca 90 stepenica. Kao takav nije pogodan za osobe s invaliditetom i slabo pokretne osobe. 

Plaža: direktno na predivnoj šljunčanoj plaži uz gradsku promenadu. 


Hotelski sadržaji (nalaze se u glavnoj zgradi hotela): recepcija, buffet restoran, a la carte restoran Riva, Cocatail bar sa živom glazbom, mjenjačnica, besplatan WIFI pristup internetu u lobby-u, parking (doplata 50 kn/dan na recepciji), sef na recepciji (doplata 10 kn/dan na recepciji), TV salon, kućni ljubimci nisu mogući.


Zabavni i sportski sadržaji: ležaljke i suncobrani dostupni gostima hotela, tuševi i kabine za presvlačenje, wellness i fitness u hotelu Medora Auri 4* (uz doplatu), bar na plaži, razni programi vježbanja na plaži, raznovrsni izbor izleta i aktivnosti u okolici za sve uzraste i razne akivnosti, sportska ponuda u blizini hotela (uz doplatu), tenis tereni, sportovi na vodi- ronjenje, jedrenje, jedrenje na dasci, parasailing, banana brod, pedaline, sandoline, motorni čamac, jedrenjak, čamac na vesla, vodeni tobogan. 


Sobe: skromno opremljene, telefon, tuš/kada/WC. Dvokrevetne sobe imaju balkon, a trokrevetne su bez balkona. Pomoćni ležaj je sofa na razvlačenje i primjeren je samo za djecu do 11,99 god.

Prehrana: bogat buffet doručak i večera.