[ZAGREB] WOOW! Popularni tretman na Crnom Jaju! Izbrišite bore ili povećajte svoje usne najkvalitetnijim hijaluronskim filerima u Beauty centru Vanessa za samo 649 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Starenjem gubimo veliki dio hijalurona iz kože, kao i znatni volumen našeg lica! Kako bi se "ublažilo" starenje, u posljednje vrijeme sve više ljudi poseže za popularnim tretmanom hijaluronskih filera! Kupon vrijedi do 30.04.2018.!

HIJALURONSKI FILERI posljednjih godina dobivaju na popularnosti kao metoda popunjavanja bora na licu u kojoj postižemo cilj pomlađivanja. Oni vraćaju koži prirodan izgled svih zona na licu i sjaj kao i regeneraciju kolagen i stvaranju novog!


Zašto preporučavamo filer?

Ne ugrožavaju prirodnost lica
- jednostavna i bezbolni tretman
- vraća volumen licu
- povećeva volumen usana

Što se sve može postići filerima?

1. popuniti nazo-labijalne bore
2. marionete
3. uvećati usne
4. promijeniti oblik usana
5. popuniti bore iznad gornje usne
6. popuniti bore ispod donje usne
7. istaknuti krajeve usana
8. zategnuti kožu brade 


BIRAJTE SVOJE KRITIČNO MJESTO I NAPOKON BUDITE ZADOVOLJNI SVOJIM IZGLEDOM I ZABLISTAJTE ...

Više o doktoru

Dr. Vedrana Filipović je sa svojih 25 godina iskustva liječnik obiteljske medicine i dugogodišnja suradnja sa Beauty centrom Vanessa uvštena i u portal estetika.hr kao liječnik estetske medicine među 80 lijecnika u Hrvatskoj. Kao licencirani liječnik redovito pohađa edukacije iz estetke medicine i sa svojim bogatim iskustvom i znanjem velika nam je čast što surađujemo sa njome i drage moje klijentice stare i nove trudimo vam dat samo najbolje.

Nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati termin u željenom salonu na tel: 099/213 5991, uz KOD i ID kupona po primitku.