Posjetite jedan od najneobičnijih muzeja na otvorenom – park minijatura i jednu od najljepših starih gradskih jezgri u Austriji - Klagenfurt!!! Kupon vrijedi isključivo za termine: 21.4., 02.06., 01.09.2018.!

Program putovanja: 

Polazak autobusa u 7:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije do Klagenfurta. Dolazak u jedan od najneobičnijih muzeja na otvorenom – park minijatura MINIMUNDUS. Slobodno vrijeme za samostalno razgledavanje i šetnju uz brojne mini građevine iz cijeloga svijeta. 

Slijedi odlazak u središte KLAGENFURTA. Upoznavanje sa starom jezgrom grada koja je jedna od najljepših u Austriji. Razgled kulturno-povijesnih znamenitosti te upoznavanje s legendama uz koje je i vezana povijest grada: Stari i Novi trg, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, uršulinska crkva i samostan... Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe. 

Polazak prema Zagrebu u poslijepodnevnim satima. Uz kraća usputna zadržavanja dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.