Slikovito Selce u proljeće uz 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za dvoje u hotelu Katarina 4*! Čeka Vas 1x kava i kolač u hotelu, korištenje wellnessa... za samo 1279kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uljepšajte si proljeće i odmorite u slikovitom primorskom mjestu s više od sto godina turističke tradicije. Kupon vrijedi isključivo u terminu od 16.03.18. do 29.03.18. i od 02.04.18. do 23.04.18.

O hotelu: 


Izgrađen je 1971., a renoviran 2016. godine. Kombinacija modernog i prošlog razdoblja daje poseban šarm ovom prostranom hotelu. Kompleks sa otvorenim bazenima ispred hotela, koji nosi međunarodnu markicu ekološke kvalitete Europsku Plavu zastavu, pravo je mjesto za opuštanje i zabavu. U centru Selca, svega 200m od hotela, doživjet ćete sve čari malog primorskog mjesta uz bogatu gastronomsku ponudu u brojnim restoranima i konobama. Miris mora i mediteranskog bilja pratit će Vas u šetnji do Crikvenice obalnom šetnicom poznatom kao "Šetnica zdravlja". 



Hotel Katarina nudi smještaj u 152 sobe. Sve sobe imaju tuš/WC, fen, direktan telefon, Sat-TV, klimu, Wi-Fi, mini bar, sef.

U blizini hotela:

U blizini hotela se nalaze mnogobrojni kafići, turističke agencije, pizzerije, pekarnice, trgovine, suvenirnice.
U centru mjesta je banka i pošta, turistički informativni ured, galerije slika, sve u krugu od 50- 150 metara.
Na šetalištu i u lučici moguće je iznajmljivanje brodica i prijevoz sa izletničkim brodovima.
U blizini hotela se nalazi i župna crkva Sv. Katarine. Selce i Crikvenica su u ljetnim mjesecima povezani turističkim vlakićem. Preporučamo ovu panoramsku vožnju uz more kako bi bolje upoznali Rivijeru Crikvenica.


Selce 

Slikovito primorsko mjesto sa više od sto godina turističke tradicije. Prvo morsko kupalište otvoreno je davne 1894. pa se ta godina i smatra početkom organiziranog turizma. Selce je gradić sa sačuvanim primorskim izgledom koji je 2002. godine osvojio prvo mjesto u akciji Hrvatske turističke zajednice "Plavi cvijet" kao najuređenije turističko mjesto na Jadranu. Foto galerija Razvijena turistička ponuda uključuje niz restorana, konoba i cafe barova, brojna kulturno-zabavna događanja, razne sportsko rekreativne sadržaje, uređene plaže i prekrasni lungomare koji Selce povezuje sa Crikvenicom.