Posjetite dvorac Kornberg čiji vlasnik, grof Andreas von Bardeau, radosno dočekuje goste,a potom se oduševite prekrasnim Grazom...autobusom sve za 139 kuna po osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za jednodnevni izlet polazak autobusa je u 6:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Kupon vrijedi isključivo za termine: 07.04.; 19.05.; 22.6.18.!

Program putovanja: 

Polazak autobusa u 6:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije u smjeru glavnog grada Štajerske, GRAZA, i dalje u smjeru dvorca KORNBERG. 

Dvorac Kornberg udaljen je 50-ak kilometara od Graza i jedan je od brojnih dvoraca diljem Austrije u kojem i danas žive njegovi vlasnici. Vlasnik dvorca, grof Andreas von Bardeau, radosno otvara vrata svog dvorca i pripovijeda priču o povijesti zdanja i vlastite obitelji. Slijedi vođeni obilazak dvorca u pratnji najboljeg lokalnog vodiča – njegovog vlasnika! Posjetitelji imaju prilike razgledati raskošne odaje, oružarnicu i privatne odaje. Na kraju ture svoje posjetitelje sâm vlasnik nagrađuje: čašom šampanjca iz vinskog podruma! U slobodnom i živopisnom druženju posjetitelji imaju mogućnost porazgovarati s grofom von Bardeauom kao i fotografirati se s njime!

Slijedi odlazak u smjeru GRAZA i šetnja s pratiteljem putovanja uz upoznavanje znamenitosti štajerske metropole: KATEDRALA – VIJEĆNICA – FRANJEVAČKA CRKVA – LANDHAUS – OPERA – GLOCKENSPIEL – KAZALIŠTE –HOFBÄCKEREI (najstarija pekarnica Graza) - MURA – OTOK NA MURI... Predlažemo vožnju Schlossbergbahnom (uspinjačom) na SCHLOSSBERG i posjet UHRTURMU – tornju sa satom, zaštitnim znakom Graza. 

Slobodno vrijeme u središtu grada za kupovinu, kasni ručak ili dodatne razglede grada do 18:00 sati kad je predviđeno vrijeme polaska. Povratak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.