Dočekajte Uskrs uz morski krajolik Crikvenice! 3 dana/2 noćenja s polupansionom u hotelu Esplanade za dvoje! Osvježite se voćem, opustite se wellnessom i parcijalnom masažom...samo 1509kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udobno se smjestite u standard dvokrevetnoj klimatiziranoj sobi. Uživajte u buffet doručku i večeru, iskoristite wellness - tursku kupelj, finsku saunu, bio saunu, te jacuzzi! Razmazite se parcijalnom masažom od 20 minuta...

O hotelu:

Hotel Esplanade se nalazi u Crikvenici, na obalnom šetalištu uz glavnu gradsku plažu.
Pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale već u prošlosti bili su motiv dolaska turista.


Stari dio hotela je izgrađen još u davnim 30-im godinama prošloga stoljeća, što mu daje prepoznatljivost i šarm svojstven arhitekturi tog perioda.
Hotel je udaljen od centra svega 800 m. Do centra možete prošetati obalnom šetnicom uz poznate plaže ili uz niz restorana, barova i dućana.
Tijekom 2017. hotel je temeljito obnovljen.

U sklopu hotela:
Recepcija (0-24)
Klimatizirani restoran
Wellness & Spa
Vanjski bazen
Parking (ograničen broj mjesta uz nadoplatu)
2 aperitiv bara
Konferencijska dvorana
Wi fi
Kućni ljubimci uz nadoplatu (samo u sobama u prizemlju)

U blizini hotela:
Uz hotel nalazi se poznata crikvenička pješčana plaža Plaža - “gradsko kupalište“ . Od 1998. godine posjeduje međunarodnu markicu ekološke kvalitete održivog razvoja “europsku plavu zastavu”. Plaža obiluje rekreativnim i sportskim sadržajima, dječjim igralištima i kafićima.
Pored glavne plaže nalazi se šljunčana plaža “Balustrada”.
150 metara od hotela, na obalnoj šetnici nalaze se Sportski tereni “Jeličić” sa obiljem igrališta za djecu i odrasle (košarka, odbojka, mini golf, badminton, stolni tenis, stolni nogomet, iznajmljivanje skutera, biljar, suvenirnica). U blizini je Sportski centar za ronjenje i lučica “Crni molo” te obilje kafića.

Wellness & Spa:
Vanjski bazen Esplanade
Sunčalište
Relax zona
Finska sauna
Biofinska sauna
Parna kupelj
Masaže
Jacuzzi