[Cres, Veli Lošinj] 7 dana/6 noćenja s doručkom za dvoje u pansionima Tramontana i Saturn! Posjetite muzej Apoksiomen, rescue centar Beli, fotografirajte bjeloglavog supa...za samo 3600kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite se bogatim sadržajem odmora na Cresu i Velom Lošinju! Posjetite centar za kornjače, naučite o dupinima, promatrajte i fotografirajte bjeloglavog supa u njegovom prirodnom staništu, posjetite starog tošu za maslinovo ulje, degustirajte med i medicu u centru Belog (opg Filipović)...

Pansion SATURN *** - Veli Lošinj

PANSION SATURN je smješten u Velom Lošinju odmah pokraj mora. Samo 150 m je udaljen od plaže i nudi 9 potpuno opremljenih soba od kojih 4 imaju pogled na malu luku Velog Lošinja. Pansion je renoviran u 2005. godini. Prozori su opremljeni posebnom zvučnom i termoizolacijom.

U blizini:
More 25m
Najbliža plaža 150m
Centar grada 30m
Trgovina 250m
Restoran 100m
Parkiralište 300m

Mjesto Veli Lošinj je malo ribarsko mjesto od 1000 stanovnika, a poznat je po brojnim raskošni vilama nekadašnjih kapetana,kao i po vili austrijskog nadvojvode Karla Stjepana Habsburškog u sklopu kojega je na Kalvarijinim obroncima park površine 140 000 m sa stazama za šetanje ili trčanje. S obzirom na bogatstvo biljnih vrsta, povoljan utjecaj morskog aerosola i prosječnu vlažnost zraka od 70%, malu razliku između prosječnih godišnjih maksimalnih i minimalnih temperatura te godišnju insolaciju od 2563 sata, lošinjska klima idealna je za liječenje kroničnih bolesti dišnih organa.

Pansion TRAMONTANA - Cres

Drevno središte sjevernog dijela otoka Cresa - tajnovita Tramontana, oaza moći i divlje prirode. Pansion ima 12 soba s vlastitim kupaonicama i mini hladnjakom, od toga su 2 obiteljske sobe - s dvije odvojene prostorije i jednom kupaonicom. Sve sobe su novo uređene na tradicionalan otočki način.

U blizini:
More 800m
Najbliža plaža 800m
Gradski centar 150m
Trgovina 800m

Naći ćete vlastiti mir i potporu gostoljubivosti u pansionu Tramontana, nazvanog po slavnom sjevernom kvarnerskom vjetru i po sjevernom dijelu otoka Cresa.
Vaši domaćini imaju mnogo godina iskustva i njihova topla uslužnost i strastvena ljubav prema prirodi i ronjenju stvaraju zaraznu atmosferu s kojom pozdravljaju mnogobrojne goste čiji odmor bi bio nezamisliv bez da posjetite Beli i pansion Tramontana.