Beauty centar Marina u Zagrebu daje Vam odličnu priliku da i Vaša koža bude napetija i zdravija! Eliminacija celulita i izbacivanje vode uz anticelulitne masaže i limfne drenaže za samo 249 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Užurbani i nezdravi način života, nedovoljno kretanje utječu negativno na zdravlje organizma. To se odražava prvenstveno na koži i između ostalog, kao posljedica nastaje i celulit! Tretmani beauty centra Marina su medicinski ispitani i nisu opasni za klijenta. Kupon možete iskoristiti do 14.05.2018.!

Celulit je nešto s čim se većina žena susretne tijekom života. Iako ga smatramo samo nečim što narušava estetiku, sve se češće smatra bolešću, tj. degeneracijom unutar vezivnog tkiva koje povezuje mišiće i kožu.

Loše navike poput dugotrajnog sjedenja, konzumiranja namirnica bogatih mastima i šećerima, pušenje, velika količina alkohola i nedovoljno kretanje samo potenciraju njegov nastanak.

Anticelulitnim tretmanima djeluje se na kritične zone, pospješuje se cirkulacija i izmjena tvari, ubrzava se metabolizam i protok limfe, izbacuju se štetne tvari i masne stanice iz organizma, celulit znatno manje vidljiv i koža je napetija i zdravija!

Presoterapija - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 


Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.


Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže
– smanjenje obujma nogu
– smanjenje oteklina nogu
– razbijanje i razgradnja celulita
– poboljšanje cirkulacije
– pomaže učvršćivanju i zatezanju kože
– pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma
– primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu