Doživite svoju bajku u Fairy tale house, prelijepoj kućici za odmor u srcu prirode kraj Jaske! 1, 2, 3 ili 4 noćenja za do 4 osobe već od 399kn ili iznajmite prostor za razne svečanosti za 1399kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmorite se u idili svježeg zraka i prekrasne kuće i pretvorite svoj odmor u odmor iz snova! Djeca ukoliko spavaju u krevetu sa roditeljima ne treba nadoplata! Rok iskoristivosti kupona je do 20.05.2018.

Odmorite se tu pored grada Jastrebarskog, u parku prirode Žumberak - Samoborsko gorje (cca 35 km udaljeno od Zagreba) u izvornom ambijentu planinske kuće izrađene u norveškom stilu. 

   Kuća se sastoji od prizemlja gdje je dnevna soba sa kaminom povezana sa blagavaonom, kuhinjom i kupaonom. Na katu se nalaze dvije spavaonice. Posebnost kuće je da je u cijelosti izgrađena od drva i prirodnog kamena… Kuća je potpuno opremljena i namještena, te je povezana i WI-FI-em.

   U sklopu kuće nalaze se dvije velike natkrivene terase (cca 20 m2) te jedna služi kao garaža, a druga je pogodna i za veća društva i osigurava potpuni komoditet.

   Kamenom je popločena obala ispod koje prolazi divlji gorski potok, a na obali se nalazi ognjište sa mogućnošću korištenja roštilja.

   Ukoliko želite produžiti Vaš boravak preporučujemo Vam da svakako posjetite: vrh Japetića, Planinarski dom „Žitnica“, vrh Plešivice, Planinarski dom „Poljanice“, vrh Oštrc, Stari grad Okić… restoran „Šumski dvor“ samo 3 km… i još mnoge druge, ali nikako manje lijepe lokacije.


Više informacija o "Fairy tale house" saznajte na njihovoj web stranici ili Facebooku te na službenim stranicama Turističke zajednice grada Jasterbarsko. 

Za vrijeme boravka osiguran je parking za do 3 automobila (mogućnost dodatnog parkinga), kućni ljubimci su dobrodošli, a pušenje je dozvoljeno...