[ZAGREB] Vožnja Kartinga već od samo 49 kn za više vožnji!!! Osjeti nalet adrenalina i provjeri tko je najbrži u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu uz vožnje do 46% popusta!!!

850 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Požurite i izaberite jednu od 3 opcije, uz popuste do 46%! I zapamtite, VIŠE VOŽNJI = VEĆI POPUST! Kupon vrijedi čak do 04.09.2018. Vidimo se u Karting Areni Zagreb!!! Svaki kupac dobiva i Voucher od 100 kn popusta za igru u ESCAPE ROOMU!!!

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na jednom je od najvećih INDOOR kartodroma u ovom dijelu Europe.

Uz uporabu kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata, rukavica i kombinezona, te nakon tehničkog brifinga biti ćete više nego spremni za rušenje svih rekorda ostvarenih na ovoj stazi!

Prije nego što stisnete KUPI izaberite između 3 opcije:

  • Opcija 1 (za 1 osobu): 1 karting vožnja (10 min), 59kn!
  • Opcija 2 (za 1 osobu): 2 karting vožnje (2 x 10 min), 106kn!
  • Opcija 3 (za 1 osobu): 4 karting vožnje (4 x 10 min),  195 kn!

Svaki kupac dobiva i Voucher od 100 kn popusta za igru u ESCAPE ROOMU!!!

Prva "indoor" staza u Hrvatskoj plod je iskustava i znanja Paola Gagliardinija, europskog i talijanskog karting prvaka te upravitelja većih europskih indoor karting centara. Staza širine od 6 do 8 metara jamči idealan kompromis između zahtjeva i zabave.

Dok početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, poznavatelje tjera u poboljšavanje postojećih tehnika vožnje. Staza je zaštićena odgovarajućim barijerama i apsorpcijskim sustavom, dok vozna površina jamči jednakomjerno držanje guma pomoću podnog premaza F1.

Staza je duga 365 m, a široka između 6 i 8 m. Stručno izabrana trasa s podnim premazom, koja simulira držanje pneumatika na stazi Formule 1, jamči izuzetne ugođaje sportske vožnje.

Go-Kart flota sastoji se od 31 vrhuskih go-kart vozila vodećih svjetskih proizvođača trkaćih go-kart vozila, SODI, TB i CRG u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači.

Karting Arena Zagreb može se pohvaliti novom kating stazom i posebnom flotom kartova pogodnih za djecu. 

Sva su vozila opremljena transponderima koji automatiziraju najpreciznije mjerenje vremena i praćenje svih rezultata. 

Tijekom same vožnje, na semaforu na stazi možete pratiti vrijeme svakog kruga, a nakon vožnje proučite i usporedite svoje rezultate na ekranima i ispisu rezultata.

Karting Arena Zagreb bogatija je za novu flotu TB srednjih kartova - 6 vrhunskih vozila s motorom Honda Gx120, mogućnosti pomicanja sjedala i pedala, roll barom i pojasom. 

Savjet! Nemojte čekati zadnji tjedan kako bi iskoristiti vožnje, već kupon iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja koja su uobičajena zadnjih par dana do isteka vožnji.