Vrijeme je da učinite nešto za sebe! Taboo Nails Hair and Lash u Lovranu sprema za Vas Spa Day: pedikura, manikura, čupanje obrva koncem, šišanje, tretman za kosu keratinom, feniranje...sve za 289kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spa Day - pedikura, masaža stopala, manikura, šišanje, tretman za kosu keratinom, čupanje obrva koncem, masaža vlasišta i feniranje za samo 289 kn! Kupon se može iskoristiti do 05.05.2018.

Riješite se znakova proljetnog umora uz kompletan spa makeover paket. Ovaj opuštajući paket sadrži sve tretmane koji su vam potrebi kako bi spremo dočekali, nakon dugog zimskog razdoblja, proljetne dane. Obnovite kosu keratinskom maskom uz masažu vlasišta, šišranje i feniranje, a onda se prepustite uživanju u masaži stopala uz manikuru i pedikuru. 

Osim estetske funkcije, pedikura ima značajnu ulogu u zdravom izgledu i funkciji stopala čije zdravlje naravno utječe na stanje organizma općenito. Jeste li znali da naše noge nose tri puta veću težinu od težine našega tijela? Stoga je logično za pretpostaviti da su upravo stopala najviše izložena fizičkim i vanjskim opterećenjima. 

Kako biste iz salona izašli sasvim sređeni tu je i tretman čupanja obrva koncem, threading. Threadingom se dobiva puno precizniji oblik nego čupkanjem pincetom ili voskom jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva vrlo precizan tzv. ''arch" efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i daje efekt liftinga.