Pohorski stil u proljeće! 3 dana/2 noćenja s polupansionom u pansionu Smogavc za dvoje uz neograničenu upotrebu fitness-a na otvorenom, besplatno iznajmljivanje ping pong stola...samo 1294kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz piće dobrodošlice, očekuju Vas i 1x ulaz u saunu (2 h), 1x iznajmljivanje bicikala (4 h), 1x iznajmljivanje štapova za nordijsko hodanje i besplatne mape pješačkih staza, 5 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, biljar, pikado, stolni hokej)...

PANSION SMOGAVC:

Gastronomska ponuda

Pansion Smogavc sa svojom dugom tradicijom, koncentriran je na stalnu prilagodbu na želje svojih gostiju. Očekuju Vas domaća lokalna jela, visokokvalitetna usluga i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom.


Na raspolaganju su Vam sezonske ponude velikog broja menija za razne prilike: vjenčanja, godišnjice, rođendani i ostala slavlja, a ima i ponudu za vegeterijance. Sve to uz širok izbor vina.

Dok se Vi opuštate i sladite s ukusnom hranom, djeca će u igralištu pronaći niz zanimacija, Vi se samo opustite i uživajte u panoramskom pogledu.


Praznici u zelenilu

Slikovito selo Gorenje pri Zrečah u Pohorju sa svojim okruženjima, nudi Vam pregršt sadržaja za opuštanje, avanturistički odmor ili spa doživljaje. Uživat ćete u bicikliranju ili pješačkim stazama

Dodatna pogodnost: 30 % popusta na cjelodnevno kupanje u Termama Zreče i 10 % popusta na određene tretmane u wellness & spa Idila Terme Zreče!