Dopustite da Vam Poreč osvoji srce! Razmazite se proljetnim boravkom od 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za dvoje u vrhunskom Valamar Crystal Hotel 4*...samo 1008 kn!

52 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite jedinstvenu priliku i priuštite si dugoočekivani proljetni odmor! Kupon vrijedi isključivo za termin od 21.03.18. do 20.04.18. i od 01.05.18. do 10.05.18.!

Vrhunski hotel po mjeri obitelji u Poreču

Zaštićen gustom sjenom borova, hotel Valamar Crystal sa sjajnim izborom obiteljskih soba, aktivnostima, igralištima i inovativnim zabavnim programima predstavljaju idealan izbor za zabavan obiteljski odmor. Krenite pješke ili turističkim vlakićem do centra Poreča i otkrijte njegovu bogatu baštinu. Opustite se na bazenu ili na obližnjoj plaži...


Odaberite opuštanje na plaži ili na bazenu

Otkrijte ljekoviti učinak odmora blizu Jadranskog mora. Udahnite miris morskog povjetaraca i borove šume na obližnjoj plaži Brulo (200 m od hotela). Prepustite se ljenčarenju na popločanom ili šljunčanom dijelu plaže dok djeca izrađuju nove oblike u pijesku i igraju se na igralištu.



Hotel Valamar Crystal je odličan izbor za zabavan obiteljski odmor!

Vi se uvijek možete pridružiti svojoj djeci u zabavi ili im možete omogućiti da odmor provedu kako ona žele, uz obilje aktivnosti i budno oko profesionalnog osoblja.
Na plaži Brulo iza guste hladovine borova čeka vas čisto i prozirno Jadransko more (200 m). Smjestite se na popločenom dijelu kraj igrališta i pješčanika i uživajte u miru dok djeca grade dvorac od pijeska. Ako želite promijeniti ambijent, svratite do hotelskog bazena i uronite u grijanu morsku vodu s hidromasažom ili u jacuzzi. Mališani će se zabaviti u bazenu samo za njih.

Restorani i barovi u hotelu Valamar Crystal

Hotelski show cooking restoran Valamar Crystal hotela u Poreču ugodan je ambijent u kojem uz bife ponudu doručka i večere možete kušati raznovrsne delicije mediteranske i internacionalne kuhinje. Tematske, hrvatska i mediteranska večera, serviraju se dva puta tjedno, a na upit spremamo vegetarijanske, sportske i menije za dijabetičare. Snack bar na bazenu nudi¸ á la carte ponudu, a aperitiv lobby bar poziva na osvježenje velikim izborom pića i koktela.
Doživite teatralni gastronomski doživljaj u našem show-cooking restoranu uz najfinija jela koja pripremamo i poslužujemo pred vama. Otkrijte lokalne gastronomske adute, slasne pizze, morske specijalitete ili zatražite poseban meni za vegetarijance, sportaše ili dijabetičare.