Hedonizam u gradu na otoku? Trogir Vas poziva na 3 dana/2 noćenja sa polupansionom za dvoje u Villi Mediterana ****! Smjestite se tik do mora i uživajte u 2 h wellnessa...za samo 1399 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trogir, “grad-spomenik”, očarat će Vas svojim mističnim ulicama, živopisnom kombinacijom boja i neizmjernoj ljepoti antičkih spomenika... 1 dijete do 6 god GRATIS! Kupon vrijedi do 03.06.2018.


VILLA MEDITERANA

Nalazi se u mjestu Seget Vranjica u neposrednoj blizini Trogira te samo 10 m od mora u izrazito mirnom i opuštajućem ambijentu. Sastoji se od komfornih i moderno opremljenih (LCD sat tv, mini bar, klima, masažne kade, centralno grijanje…) soba (A2) te jednog apartmana i suita (A4 ili A4+1) s balkonom i pogledom na more te kao takva idealna je za Vaš odmor na moru ili kraći boravak na poslovnim putovanjima. U sklopu objekta nalazi se i a la carte restaurant s otvorenom terasom uz more odakle se pruža prekrasan pogled na more, otoke i nezaboravne zalaske sunca. 


Kuhinja našeg restauranta bazirana je na ribljim, mesnim i tradicionalnim dalmatinskim specijalitetima pripremanim na drvenom roštilju u savršenoj kombinaciji s povrćem iz našeg eko uzgoja, domaćim maslinovim uljem i kapljicom najboljih hrvatskih vinara. U neposredoj blizini nalaze se sadržaji sporta i rekreacije, a našim gostima nudimo i usluge transfera te organizacije izleta poput posjete nacionalnim parkovima (Plitvice, Krka…), posjete kulturnim priredbama s etno sadržajima ili najma brodica i obilaska otoka i prekrasnih plaža i ostalih atrakcija. Kao posebnu prednost ističemo i odličnu prometnu povezanost kao i blizinu s: – UNESCO-vim gradom Trogirom (5 km) – Zračnom lukom Split (8km) – Splitom (25km),Šibenikom (55km), NP Krka (70km),Zadrom (115km), Rijekom (360km), i Dubrovnikom (260km) – Od autoceste A1 – čvor Prgomet -l “VILLA MEDITERANA” udaljena je 15km. Obitelj Vukman i osoblje “VILLA MEDITERANA” Vas očekuje sa željom da Vam budu stalno na usluzi u ostvarenju Vašeg nezaboravnog odmora.


Villa Mediterana nalazi se u Seget Vranjici, malom turističkom naselju 5 km zapadno od Trogira u smjeru Šibenika te 8 km od međunarodne zračne luke Split. Trogirsku rivijeru i okolicu Seget Vranjica obilježavaju uvale s kamenitim i šljunčanim plažama, bujna mediteranska vegetacija, stoljetni vinogradi i maslinici te otoci i otočići idealni za jednodnevne izlete barkom ili jedrilicom.