Doživite ljepote neodoljivih vrtova i bogatstvo parka Velog Lošinja! Provedite 3 dana/2 noćenja u Villi Casper za 2 odrasle osobe i 1 dijete ili za 4 osobe već od 699kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite 3 dana/2 noćenja u prekrasnom Velom Lošinju i izaberite boravak u apartmanu A2 za 2 odrasle osobe i 1 dijete ili u apartmanu B4 za 4 osobe. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 02.04.18. do 31.05.18.

VELI LOŠINJ:

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku.


U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.

Za kupnju 2 kupona gratis karte za muzej Apoksiomen; za kupnju 3 kupona umanjenje cijene za trajektnu kartu u iznosu 150,00 kn; za kupnju 4 kupona jedno dodatno noćenje gratis! Ove pogodnosti se ostvaruju na licu mjesta!


VILLA CASPER:

Smještaj dostupan automobilom
Privatno parkiralište
2 apartmana u kući
Mogućnost upotrebe roštilja
Sportski sadržaji u blizini: tenis, ronjenje, biciklizam.


UDALJENOSTI (m):

More - 650 m
Najbliže plaže: 650 m
Centar: 950 m
Trgovine: 850 m
Restoran: 700 m
Parkiralište: 20 m
Sportski tereni: 900 m 
Marine: 800 m
Ronilački centar: 750 m 
Ambulanta: 3500 m
Glavna prometnica: 600 m

APARTMAN A2 - OPREMLJENOST:

Broj soba:1
Broj ležaja: 2
Pomoćni ležaj: 1
Kupaonica s WC-om, tuš: 1
Terasa sa stolom i stolicama.
Opremljena kuhinja - štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, kuhinjske krpe, SAT-TV, klima uređaj, grijanje, Internet pristup, posteljina, ručnici
Dnevna soba, blagavaonica, i kuhinja su jedna soba.


APARTMAN B4 - OPREMLJENOST:

Broj soba:2
Broj ležaja: 4
Pomoćni ležaj: 1
Kupaonica s WC-om, tuš: 1
Terasa sa stolom i stolicama.
Opremljena kuhinja - štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, kuhinjske krpe, SAT-TV, klima uređaj, grijanje, Internet pristup, posteljina, ručnici, perilica za rublje.
Dnevna soba, blagavaonica, i kuhinja su jedna soba.


Najam bicikla u iznosu 55,00 kn po osobi i danu (umjesto 70,00 kn), plaćanje na licu mjesta; najam skutera po cijeni od 240,00 kn na dan (umjesto 300,00 kn), plaćanje na licu mjesta!