Osunčano lice Malinske poziva Vas na Uskrs u hotelu Malin****! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje! Čeka Vas piće dobrodošlice, 40% popusta na korištenje wellnessa...za 1163kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon se može iskoristiti isključivo od 29.03.18. do 02.04.18.

Hotel Malin****:

Uređenju samog smještaja posvetili smo ipak najveću pažnju. Udobnost garantiramo u svakoj vrsti smještaja. Stepenice od „Standard room-a“ do „Mulino suit-a“ tek su put od komfora prema luksuzu, a prema želji i potrebi pojedinca. Recepcija hotela otvorena je 24 sata, a stručno osoblje uvijek na usluzi gostu. Hotel može primiti i udobno smjestiti 320 osoba u samoj zgradi hotela, te 100 osoba u obližnjoj depadanci "Draga".


Mini wellness:

Diskretan, gotovo intiman prostor wellnes-a u hotelu Malin, sa saunom, solarijem, i masažnim bazenom, mjesto je gdje možete postići harmoniju duha i tijela, opustiti se, oslobađati stresa i obnoviti energiju. Stručno osoblje kozmetičkog salona s posebnom je pažnjom pripremilo ponudu za njegu lica i tijela. Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! 



Malinska: 

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku , most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu. Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.


Restoran Mulino:

Ambijentalno tradicionalni restoran Mulino, savršen je spoj luksuza, tradicije i kvalitete. Mulino je restoran gdje možete uživati u mediteranskim i tradicionalnim jelima. Osim lokacije uz samo more i pogled na cijeli Kvarner, ono s čime se posebno ponosimo je ponuda domaćih jela i otočkih delicija. Kreativni izleti ambicioznih kuhara, priprema izvornih jela od ribe i morskih plodova, kvalitetno krčko maslinovo ulje, domaća tjestenina – šurlice, jela ispod peke, krčka janjetina, ovčji sir i pršut, kratka su slika bogate ponude. Svakako nas posjetite kako bi doživjeli tradicionalni gastronomski užitak, na moderan način. Odmah po dolasku, nazdravite čašom „zlatne“ Vrbničke žlahtine – vinom „kuće“ Mulino. U slast i zdravlje!