Avanturisti - ponuda za vas!!! 2 dana/1 noćenje s doručkom, lunch paketom i večerom u EKO SELU Boračko jezero za 1 osobu u drvenim kućama + RAFTING NA NERETVI za već od 509kn!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pozivamo Vas u “Eko selo” u blizini Konjica između Sarajeva i Mostara! Izaberite između 1 ILI 2 noćenja te se upoznajte sa čarima Boračkog jezera, a potom se prepustite adrenalinskoj poslastici - raftingu na Neretvi! Smještaj je u autentičnim tolaricama, katunima ili brvnarama. Kupon vrijedi 01.05. - 01.10.2018.!

Eko Selo "Boračko jezero" je kompleks otvorenog tipa gdje će svi ljubitelji netaknute prirode pronaći nešto za sebe, od prostora za odmor sa prijateljima i obitelji do sportskih i adrenalinskih sadržaja. 

Raspolažemo sa 40.000 m² uređene površine, koja je u potpunosti prilagođena ljepotama prirode na Boračkom Jezeru. 

Boračko Jezero je ledničko prirodno jezero (dužina 786, a širina 402 m), kojem se na prirodan način voda kompletna promijeni u ciklusu od 54 dana.

Na raspolaganju Vam je i restoran sa velikom otvorenom terasom, kapacitetom od 250 mjesta te vrhunskom gastro ponudom. Također, u sklopu Eko Sela je i moderni, kompletno opremljeni autokamp sa kapacitetom od 300 mjesta.

Naši smještajni kapaciteti iznose 106 ležajeva, i to:

    5 x brvnara 1/12
    2 x katun 1/8
    15 x tolarica 1/2

 U svakoj tolarici nalazi se po dva Dormeo madraca. 

Brvnare su, sa 12 ležajeva, također opremljenih Dormeo madracim i jastucima namijenjena za aktivan vikend dvije ili više porodica, ili grupe prijatelja koji žele provesti ugodan ali i aktivan vikend ili godišnji odmor. U Eko Selu trenutno raspolažemo sa 5 Brvnara sa smještajnim kapacitetom do 12 osoba tj. 12 ležajeva po objektu.

I naši katuni vam pružaju izvanrednu priliku da svoje slobodno vrijeme iskoristite za aktivan odmor , duge šetnje, plivanje, ali i da ponovo osjetite draž zajedništva sa svojima najbližima. Katuni vam nude 8 ležajeva opremljenih kao i svi ostali smještajni kapaciteti – Dormeo madracima i jastucima. U Eko Selu raspolažemo sa dva Katuna potpuno opremljena.

Opcija 1 uključuje: 


Dolazak vlastitim prijevozom  u Eko selo Boračko jezero u popodnevnim časovima, piće dobrodošlice - gratis (alkoholna ili bezalkoholna pića po želji), smještaj (sa dormeo ležajevima): 15 tolarica sa dva ležaja, 2 katuna po 8. ležajeva, 5 brvnara po 12. ležajeva.
Večera / menu:  begova čorba/  domaća piletina ispod sača sa uzgojenim domaćim  povrćem/ salata/desert.
Noćenje.

II DAN     

Doručak od 08:00 – 10:00 h ( švedski stol - domaća pura sa kajmakom, razni namazi, kajgana, jaja na oko, kuhana jaja ( domaća ),  razne salame, hrenovke, domaći sir, domaća pavlaka, domaći kajmak, razna peciva i voće)
Pripreme za rafting i odlazak iz baze Eko selo ( završetak boravka),odlazak na rafting u 12:00 h ( 10 minuta vožnje od baze Eko selo  je start za Rafting na Neretvi) - za rafting je pripremljena kompletna oprema, lunch paket, profesionalni skipper. Rafting traje cca 5 sati, završetak raftinga je u mjestu Ljuta u blizini Titovog skloništa kod Konjica. Odlazak gostiju od 18:00 h iz Konjica.

Opcija 2 uključuje: 

Dolazak vlastitim prijevozom  u Eko selo Boračko jezero u popodnevnim časovima, piće dobrodošlice - gratis ( alkoholna ili bezalkoholna pića po želji), smještaj (sa dormeo ležajevima): 15 tolarica sa dva ležaja, 2 katuna po 8. ležajeva, 5 brvnara po 12. ležajeva.
Večera / menu: begova čorba/  domaća piletina ispod sača sa uzgojenim domaćim povrćem/ salata, desert. Noćenje.

II DAN   

Doručak od 08:00 – 10:00 h ( švedski stol - domaća pura sa kajmakom, razni namazi, kajgana, jaja na oko, kuhana jaja (domaća, razne salame, hrenovke, domaći sir, domaća pavlaka, domaći kajmak, razna peciva i voće).
Pripreme za rafting, odlazak na rafting u 12:00 h (10 minuta vožnje od baze Eko selo  je start za Rafting na Neretvi). Za rafting je priređena kompletna oprema, lunch paket, profesionalni skipper. Rafting traje cca. 5 sati, završetak raftinga  je u mjestu Ljuta u blizini Titovog skloništa kod Konjica - povratak u bazu Eko selo cca 18:00 h.
Ručak/ menu: domaći goveđi gulaš sa prilogom/ salata/ desert.
Večera od 21h/ menu:  riba pastrva iz vlastitog ribnjaka i krompir salata, voće. Noćenje.

III DAN   

Doručak od 08:00 – 10:00 h ( švedski stol), od 10:00 - 13:00h sloboodne aktivnosti  (besplatno korištenje svih resursa Eko sela: mali i veliki nogomet, odbojka na pijesku i travi, trim staza,stolni tenis, badminton, kupanje).
od 13:00 h ručak/ menu: roštilj – domaći specijaliteti ( miješano meso – ćevapi, pljeskavice, kobasice),
od 15:00 h odlazak gostiju iz baze Eko sela, po želji gosti mogu ostati u bazi Eko sela, a sve ostale narudžbe naplaćuju se po redovnom cjeniku.

Po kupnji i primitku kupona, obvezno kontaktirati Partnera unaprijed te rezervirati termin na tel. +387 33200249, +387 766966426 ili e-mail: ekoselo-bih@ekoselo-bih.com.