Travel Point i Crno Jaje vode Vas na nezaboravnu avanturu! Rafting na Uni s ručkom i prijevozom za samo 389 kn! Spustite se niz rijeku i osjetite adrenalin uživajući u prirodnim ljepotama...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prijevoz autobusom visoke turističke klase, pratitelja tijekom putovanja, vožnja raftom od početka do kraja etape raftinga, licencirani skiper, čamac i sva prateća oprema po želji (odijelo po želji dok je prsluk obavezan, kao i kaciga na nekim dionicama), organizaciju putovanja i troškove jamčevine.

RAFTING NA UNI

Polasci: 26.05 i 30.06.2018.

Rafting je spuštanje niz rijeku u posebnom čamcu koji se naziva raft. Rafting na rijeci Uni obećava nezaboravnu avanturu i pravu atrakciju za sve one koji uživaju u ljepotama netaknute prirode. Opustite se i uživajte u odmoru, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.


UnatOure iskusni International Rafting Federation (IRF) licencirani skiperi/vodiči su tu da vas prate na ovom jedinstvenom putovanju i  garantiraju za vašu sigurnost. 

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 6,00 sati. Vožnja kroz Hrvatsku u smjeru Bosanske Krupe, dolazak na odredište oko 10 sati. Priprema za rafting, upoznavanje sa skiperom, oblačenje odjela, prsluka.
Vožnja traje oko 3-4 sata, dužina 12,13 kilometara. Nakon završetka raftinga fotografiranje i ručak u restoranu Makaba. 
Restoran "Makaba" je gastronomska oaza smještena u Bosanskoj Krupi na samoj rijeci Uni. Ovaj objekt dio je obiteljskog ugostiteljskog nasljeđa, obnovljen 2008. godine. 


Kratka šetnja do Bosanske Krupe, grada smještenog na nekoliko zelenih otoka koji su povezani mostovima i starim gradom.

Slobodno vrijeme do 18,00 sati kada je predviđen polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.



Napomena: ponesite dodatnu odjeću za vožnju u raftingu ukoliko ne želite nositi odijelo.