Uživajte u prekrasnoj prirodi i vrhunskoj bosanskoj kuhinji u motelu Vila Andrea: 2 dana/1 noćenje za dvoje već od 215 kn! Doživite Olimpijsku planinu Trebević, na nadmorskoj visini od 1175 m!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoje termine i opcije boravka i uživajte u prekrasnoj prirodi...Napunite pluća zrakom na nadmorskoj visini od 1175m...Iskoristivost kupona je do 30.05.2018.

O  VILI ANDREA:

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Trebevića – nalazi se Vila Andrea ….


Interijer Vile pažljivo je biran i kreiran, kako bi gostima kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba…


Vila Andrea nudi luksuzne sobe sa sadržajima, koji garantuju visok nivo komfora i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocjenosti, kao i mini bar. Standarda soba može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu s Vašim željama.


Veliki i luksuzni apartmani sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosjed ili trosjed na razvlačenje. U našoj ponudi nalaze se dva različita tipa apartmana: Junior suite apartman i Superior suite apartman.