Raskoš i izuzetan krajolik Velog Lošinja idealni su za proljetni odmor! Provedite 3 dana/2 noćenja za 4 osobe u apartmanu Mariana uz besplatni wi-fi za samo 599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U mogućnosti ste iskoristiti pogodnosti: najam bicikla u iznosu 55,00 kn po osobi i danu (umjesto 70,00 kn), najam skutera po cijeni od 240,00 kn na dan (umjesto 300,00 kn), plaćanje na licu mjesta.

Za kupnju 2 kupona gratis karte za muzej Apoksiomen; za kupnju 3 kupona umanjenje cijene za trajektnu kartu u iznosu 150,00 kn; za kupnju 4 kupona jedno dodatno noćenje gratis! Ove pogodnosti se ostvaruju na licu mjesta!

O SMJEŠTAJU:

Parkiralište: javno
Sportski sadržaji u blizini: tenis,ronjenje

Mariana B4 - apartman u Velom Lošinju - obiteljski smještaj

Broj soba: 2
Broj ležaja: 4
Kupaonica sa WC-om, tuš 1
Dnevna soba, blagovaonica i kuhinja su jedna soba.
Terasa s stolom i stolicama
Opremljena kuhinja: štednjak, hladnjak s zamrzivačem, mikrovalna pećnica, kuhinjske krpe
SAT-TV
Klima uređaj
Grijanje
Perilica za rublje
Internet pristup
Posteljina
Ručnici


Udaljenosti do (m):

Mora - 300
Najbliže plaže - 600
Centra mjesta - 300
Trgovine - 200
Restorana - 200
Parkirališta - 150
Sportskih terena - 900
Marine - 300
Ronilačkog centra - 700
Diskoteke - 3500
Ambulante - 3500
Ljekarne - 3500
Glavne prometnice - 150
Zračne luke Rijeka (km) - 120


Veli Lošinj 

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku. 


U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.