Uživajte i u dodatnim pogodnostima: najam bicikla u iznosu 55,00 kn po osobi i danu (umjesto 70,00 kn), najam skutera po cijeni od 240,00 kn na dan (umjesto 300,00 kn), plaćanje na licu mjesta!

Za kupnju 2 kupona gratis karte za muzej Apoksiomen; za kupnju 3 kupona umanjenje cijene za trajektnu kartu u iznosu 150,00 kn; za kupnju 4 kupona jedno dodatno noćenje gratis! Ove pogodnosti se ostvaruju na licu mjesta!

SMJEŠTAJ:

Parkiralište: privatno
Broj apartmana u kući : 1
Sportski sadržaji u blizini: tenis


OPREMLJENOST:

Broj soba: 1
Broj ležaja: 2
Kupaonica sa WC-om, kadom: 1
Kuhinja
Dnevna soba, blagovaonica i kuhinja su jedna soba.
Opremljena kuhinja: štednjak, pećnica, hladnjak s zamrzivačem, kuhinjske krpe
Grijanje
Posteljina
Ručnici
Terasa s stolom i stolicama.
Etaža: Prizemlje
Pogled iz smještaja: mirna ulica,zelenilo
Pušenje:  dozvoljeno

Udaljenosti do (m)
Mora: 250
Najbliže plaže: 250
Centra mjesta: 800
Trgovine: 400
Restorana: 300
Parkirališta: 5
Diskoteke: 2000
Ambulante: 1500
Ljekarne: 800
Glavne prometnice: 35

Mali Lošinj

Mali Lošinj je najveće naselje na otoku, smješten je sa južne strane lošinjskog zaljeva, te je zahvaljujući tom položaju postao značajno pomorsko i trgovačko, a danas i turističko središte.


Počeci Malog Lošinja sežu u 12. stoljeće dok svoje „zlatno doba“ Lošinj doživljava tek u 19. stoljeću kada je, zahvaljujući moru i pomorstvu „Malo selo“ postalo pomorski gradić. Otkirvanjem zdravstvenih učinaka otočne klime, te nastajanjem nove privredne grane, turizma, otvorena je nova stranica u povijesti Lošinja.


Danas je Mali Lošinj jedana od glavnih turističkih destinacija na Jadranu, poznat u svim europskim turističkim krugovima o čemu svjedoče mnogobrojni vjerni gosti, te nagrade i priznanja raznih turističkih organizacija.