Novi Spa Hotels & Resort i turistički fenomen Novi Vinodolski! 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje s 1 ili 2 djece uz korištenje bazena, finske i turske saune, fitness centra već od 1172kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte smještaj za dvoje u jednosobnom Premium apartmanu uz 1 dijete do 6 godina ili u dvosobnom Premium Family apartmanu uz 2 djece do 12 godina! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 02.05.18. do 18.05.18. i od 23.09.18. do 04.11.18.

PREMIUM APARTMANI

Smješteni u prvim redovima iznad mora i okruženi brižno održavanim mediteranskim vrtovima, svi Premium apartmani pružaju nezaboravne panoramske poglede na Kvarnerski zaljev i otok Krk.


Interijeri su refleksija prirode koja ih okružuje. Nijanse plavih boja mora i zelenih tonova prirode upotpunjuje toplina krem boje kamenog poda. Prostran i svijetao dnevni boravak, opremljen je posebno dizajniranim namještajem, i ostavlja dojam moderne jednostavnosti i komfora. Bogato opremljena kuhinja i prostor za blagovanje daju osjećaj kućne atmosfere. Jedna ili dvije spavaće sobe, od kojih glavna s bračnim krevetom, i svijetle kupaonice opremljeni su najkvalitetnijom opremom i detaljima.
Svaki apartman ima privatni balkon namješten garniturom za sjedenje, što pruža mogućnost za obroke u privatnosti ili jednostavno opuštene trenutke uz nezaboravan pogled na more.


Svi PREMIUM APARTMANI su opremljeni s:
 • Individualno upravljan klima uređaj u svakoj sobi apartmana
 • Podno grijanje
 • TV sa satelitskim programima
 • Bežični pristup internetu
 • Privatan elektronski sef
 • Telefon s izlaznom linijom 
 • Protupožarni sustav

Enjoy restoran
Pansionski restoran Enjoy u hotelu The View na svom buffetu nudi bogat izbor jela iz internacionalne kuhinje sa snažnom dozom kreativnosti.


Plaže

Duž 1000 m obale nalaze se šljunčana plaža te Spa plaža s kombinacijom platoa i šljunčanih dijelova kao i niz malih skrivenih uvala. Na plažama su gostima NOVI SPA HOTELS & RESORT-a  od lipnja-rujna (Juni-Septembar), ovisno o vremenskim prilikama, na raspolaganju suncobrani i ležaljke u ograničenom broju.


Bazeni

SEA BREEZE bazeni
Kaskadni kompleks vanjskih bazena smješten je 30-tak metara od plaže. Gornji bazen, namijenjen za plivanje, u slapu se, ispod sunčališta, prelijeva u donji, koji pak nudi različite vrste hidromasaža: cijelo tijelo, leđa, noge, stopala, jacuzzi u bazenu... Želite li se osvježiti, u bazenu se nalazi i okrugli cocktail bar. Pored bazena tu su i dva jacuzzija te kućice za masažu. Na gornjoj etaži je Sea Breeze restoran, a na donjoj snack bar.
Za goste Resorta na raspolaganju su suncobrani i ležaljke.
Djeci mlađoj od 13 godina dozvoljeno je kupanje samo na gornjem bazenu u prisustvu roditelja.

 
SPLASH! Pool & Lounge
Moderan bazen lounge karaktera nalazi se kraj hotela The View i nudi uslugu serviranja hrane i pića na ležaljkama i cabanas-ima.
 
KIDS' TOWN bazeni
Bazeni na kojima će uživati naši najmlađi gosti! Dva povezana bazena (90 i 30 cm dubine) obogaćena su toboganom, zabavnom penjalicom, fontanama u obliku morskih životinja...
Gostima su na raspolaganju suncobrani i ležaljke.

RUČNICI
Na licu mjesta moguće je iznajmiti ručnik za bazen ili plažu po cijeni od 3€ po ručniku/danu.

Svi vanjski bazeni su raspoloživi u periodu od lipnja do rujna (Juni-Septembar) ovisno o vremenskim prilikama te raspolažu ograničenim brojem ležaljki i suncobrana.