Mozaik ljepota Starog Grada na Hvaru! 3 dana/2 noćenja u hotelu Lavanda*** uz ALL INCLUSIVE LIGHT uslugu u dvokrevetnoj sobi sa klimom i balkonom na morsku stranu za dvoje već od 789kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor uz ALL INCLUSIVE LIGHT USLUGU 2 ili 7 noćenja s punim pansionom, pićima po izboru, bazen, fitness, koncert klape, sportski sadržaji, besplatni transferi... Dijete u 1/2+1 sobi do 14god. sa 2 odraslih GRATIS! Kupon vrijedi isključivo od 26.04.18. do 26.05.18.

Okružen borovom šumom, Hotel Lavanda*** smjestio se na plaži, tik do mora! Blizina centra Starog Grada (800 m) te blizina mora i plaža čine hotel Lavanda idealnim izborom za odmor i uživanje u suncu i moru te brojnim aktivnostima!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje 3 dana, 2 all inclusive light usluge u dvokrevetnoj sobi klima, balkon morska strana, sve za 2 osobe. 

Ponuda 2 uključuje 8 dana, 7 all inclusive light usluge u dvokrevetnoj sobi klima, balkon morska strana, sve za 2 osobe. 

Usluga all inclusive light uključuje uslugu punog pansiona te uz ručak i večeru, 2 vrste domaćih žestokih alkoholnih pića, točeno pivo, otvoreno bijelo i crno vino i „softdrinks“ (2 vrste soka, mineralna i negazirana voda iz sokovnika), sladoled ili kokice popodne za djecu. 

Kupci ove ponude ostvaruju slijedeće dodatne pogodnosti: 

koncert klape tijekom Prvosvibanjskog vikenda; 

upotreba vanjskog bazena sa slatkom vodom u Lavandi; 

ležaljke i suncobrani na bazenu GRATIS

besplatan transfer luka-hotel-luka (uz najavu); 

besplatan parking; 

besplatan sef na recepciji; 

besplatan pristup wifi na bazenu i recepciji; 

najam tenis terena, mini golf, stolni tenis, odbojka na pjesku, mali nogomet, košarkaški teren ovisno o raspoloživosti GRATIS u dogovoru sa recepcijom.

Koncert klape za 1. svibanj GRATIS; upotreba vanjskog bazena sa slatkom vodom u Lavandi; ležaljke i suncobrani na bazenu GRATIS; besplatan transfer luka-hotel-luka (uz najavu); besplatan parking; besplatan sef na recepciji; besplatan pristup wifi na bazenu i recepciji; najam tenis terena, mini golf, stolni tenis, odbojka na pjesku, mali nogomet, košarkaški teren ovisno o raspoloživosti GRATIS u dogovoru sa recepcijom. 

Usluga all inclusive light uključuje uslugu punog pansiona te uz ručak i večeru, 2 vrste domaćih žestokih alkoholnih pića, točeno pivo, otvoreno bijelo i crno vino i „softdrinks“ (2 vrste soka, mineralna i negazirana voda iz sokovnika), sladoled ili kokice popodne za djecu).  

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom ODMAH po primitku kupona isključivo telefonom na 021 765 866 ili e-mailom helios-faros@st.t-com.hr 

 Hotel LAVANDA***


Hotel Lavanda se nalazi 800 metara od centra staroga Grada, i u neposrednoj blizini mora i borove šume, pruža savršenu atmosferu za idealan odmor .

Hotel Lavanda sadrži jednu centralnu zgradu i 2 depadanse. Sistem rada hotela je na bazi all inclusive light usluge, s vrlo kvalitetnom hranom, baziranom na dalmatinskim specijalitetima .

Blizina mora i plaže omogućava uživanje u ljetnim radostima sunca i mora, te blizina sportskih terena pruža svim aktivnim sportašima priliku za vježbu i igru.

Sobe hotela Lavande su klimatizirane s balkonom prema morskoj strani, s sat tv-om, tuš/wc.

U depadansama Lavande sobe su također okrenute prema moru, sadržavaju tuš/wc, sat tv i balkon.

Na terasi hotela Lavanda se nalazi terasa sa dva bazena, igralište za odbojku na pijesku te igraonica za djecu, stolni tenis, mini golf.


SOBE

Sobe s balkonom, većina s pogledom na more. TWC (tuš kabina), telefon, TV, terasa s dva bazena (za odrasle i za djecu), igralište za odbojku na pijesku, igraonica za djecu, plaža pred hotelom.

Mogućnost korištenja sportskog centra u neposrednoj blizini. Hotel radi po sistemu "All Inclusive light".

Stari Grad - Stari Grad (Faros)


Povijesno srce otoka Hvara, antički Faros, izgrađen na mijestu gdje je duboki morski zaljev prelazi u plodno otočko polje, arkadijsku dolinu još od antičkih vremena zasađenu vinogradima i maslinicima. Okružen borovim šumama, hlađen ljetnim maestralom, Stari Grad je u vrućim ljetnim danima rijetko dalmatinsko mjesto u koje je zrak osvježavajući a san okrepljujući. Zbog svojeg središnjeg otočkog položaja, Stari Grad je idealno polazno mjesto za duge šetnje i izlete po najsunčajnijem i najmirisnijem jadranskom otoku.


Na desnoj obali zaljeva nalazi se njeno središte, te kompleks hotela i bungalowa sa bogatim sportsko rekreativnim sadržajem u neposrednoj blizini mora i borove šume.