Spoj prirode i luksuza u Gospiću! Provedite 3 dana/2 noćenja za dvoje s doručkom i ličkom večerom u prekrasnom Deluxe suite-u hotela Stara Lika**** za samo 1999kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prekrasnom Deluxe suite-u s masažnom jacuzzi kadom i king size krevetom uz dah prošlih vremena u modernoj izvedbi! Kupon za ponudu vrijedi od 28.03. do 31.05.2018.

SPOJ STILA I UDOBNOSTI, PRIVATNOSTI I KOMFORA:

Hotel "Stara Lika" Gospić

Hotel je smješten u samom centru grada Gospića. Zahvaljujući idealnom položaju Gospića, u samom srcu Hrvatske te blizini nekoliko nacionalnih parkova pruža Vam idealno polazište za njihov posjet.

Suvremeno ozračje u elegantnom prostoru, spoj klasične profinjenosti i moderne udobnosti uz visoko personaliziranu i besprijekornu uslugu te pomno biranu gastronomsku ponudu, pružit će Vam odmor i uživanje za um i tijelo.
Očekujemo Vas!

Deluxe Suite Stara Lika

Deluxe suite Stara Lika pruža vrhunsku eleganciju u prostoru dnevnog boravka s trosjedom i foteljama, pisaći stol s udobnom radnom foteljom spoj je stila i udobnosti a veliki stol za šest osoba idealan je prostor za privatne  večere ili sastanke. 

Spavaća soba s king size bračnim krevetom povezana je s kupaonicom koja nudi opuštanje u jacuzziju. Potpunu privatnost omogućava dodatni toalet na ulazu u suite.

Sadrži:

Spavaća soba s king size bračnim krevetom 

Dnevni boravak 

Pisaći stol 

Blagovaonica 

Kupaonica s masažnom kadom 

Tuš 

Dodatni toalet za goste 

Klimatizirane sobe 

Minibar 

Aparat za pripremu kave Julius Meinl 

Sef 

LCD sat/tv 

WI-FI 

Telefon 

Sušilo za kosu 

Mekani frotirni ogrtač i papuče 

Consierge usluge 

Posluga u sobu