U Bolognu jer vrijeme je za talijanski grad hrane! Ne propustite jednodnevni izlet s polascima iz Zagreba, Karlovca i Rijeke, gastro atrakciju Eataly World...već od 189kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prijevoz turističkim autobusom uz turističkog pratitelja, razgledavanje prema bogatom programu! Kupon se koristi isključivo u terminu 14.04.18.

PROGRAM PUTOVANJA:

BOLOGNA – EATALY WORLD (14.04.2018.)

Polazak u 3 s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peron 502-506), u 3.45 s karlovačkog autobusnog kolodvora, u 5 sati s Jelačićevog trga u Rijeci ili 5.15 sa Vrata Jadrana Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju s nekoliko kratkih pauzi. 


Po dolasku u Bolognu, posjetit ćemo Eataly World – najveći gastro centar na svijetu sa 2 hektara otvorenih terena i staja s više od 200 životinja i 2000 imanja, 40-ak tvornica za uzgoj i preradu mesa, ribe, sira, tjestenine, ulja, piva, slatkiša i sl, a njihove proizvode možete kušati u više od 40 restorana. Dnevno se održava i po 50 različitih radionica u kojima možete saznati sve o izradi mortadele, parmezana, tjestenine i drugih talijanskih specijaliteta. 


Nakon Eataly worlda slijedi razgled grada sa znamenitostima Bologne: piazza Maggiore, bolonjski zvonici, bazilika sv. Petronia, NeptunoVa fontana, crkva sv. Stjepana, palača Daccursio, a nakon razgleda bit će i slobodnog vremena za posjet muzejima, crkvama, restoranima, kupovinu i uživanje u atmosferi gastro prijestolnice Italije..  


U 19 sati je polazak iz Bologne, dolazak u Rijeku je predviđen ponoći, u Zagreb oko 2 iza ponoći.