PodržimoNaše

[ZAGREB] Neka Vaše lice zablista uz "Ultra Pury tretman" tj. ultrazvučno čišćenje lica odnosno za samo 99kn! Sigurno, bezbolno i učinkovito, a rezultat je čista i sjajna koža!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upotrebom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice i čisto i rehidrirano. Rezultat je lice bez crvenila i iritacija, a koža je čista, glatka i sjajna! Kupon vrijedi do 05.05.2018.!

ULTRA PURY TRETMAN tj. ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA 

Tretman ultrazvučnog čišćenja lica učinkovit je način čišćenja i rehidratacije kože , koji se može napraviti kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane lica, kojim se rješavaju mnogobrojni problemi kože (akne, ožiljci, bore, slab tonus, mrlje…)

 Ovo je siguran, bezbolan i učinkovit tretman, kojim se sa kože skidaju mrtve stanice, višak masnoće i čiste pore! Upotrebom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice i čisto i rehidrirano.

Ultrazvučnim čiščenjem lica potičemo obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšavamo cirkulaciju krvi i metabolizma kože

Samo ultrazvučno čišćenje lica izvodi se uz pomoć špatulice čija jedna strana služi za piling i iščišćavanje, a druga za upucavanje koncentriranih preparata u kožu. Dok se radi piling, prilikom svakog prelaska preko kože na špatulici ostaju miteseri koje kozmetičar otklanja. Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje mitesere iz kanala dok u isto vrijeme otklanja tanak sloj mrtvih odumrlih stanica. Nakon što se završi s ovim tretmanom, na lice se stavlja maska koja umiruje kožu.

Preporuka je 4-6 tretmana koji se rade jednom tjedno.

Nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina 2 dana unaprijed na broj telefona na 091 9473961, uz KOD i ID kupona po primitku.

Radno vrijeme salona: Pon-pet 08:00-20:00h; Sub. 08:00-13:00h.