Luksuzan vikend u Boutique Hotel Villi Andrea u Tučepima! 2 dana/1 noćenje s doručkom za dvoje za već od 599 kn uz 10% popusta u restoranu Olive Tree na a la carte usluge!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 1 ili 2 noćenja i ostvarite dodatne pogodnosti: 10% popusta u restoranu na a la carte usluge (hrana) restorana Olive Tree i na vinske probe u vinskom podrumu; 18% popusta na kupnju vina... Kupon možete iskoristiti do 31.05.2018.

Priča o nastanku Hotela Villa Andrea**** – priča je o komadiću raja na obali Jadranskog mora, u kojem se čuju šumovi valova i cvrkut ptica, a pogled na morsku pučinu, na kojoj se u daljini naziru otoci Brač i Hvar, ispunjava rajskim zadovoljstvom.

Gosti mogu izabrati između 18 udobnih, luksuznih soba opremljenih u skladu sa standardima modernog turizma i koje sadrže satelitsku televiziju, hotelski TV kanal, wi-fi, elektronički sef, telefon s direktnim biranjem, mini bar, klimatizacijski uređaj te moderne kupaonice s tuševima, sušilima za kosu i higijenskim potrepštinama.

Classic sobe u svom interijeru ujedinjuju ono najbolje od zajedničkog dijaloga odjeće i dekoracije, vodeći goste na putovanje kroz povijest i tradiciju Tučepa. 

U iznimnom ambijentu elegantno uređenog a la carte restorana Olive Tree možete krenuti na gastronomsko putovanje čarobnom ponudom lokalnih dalmatinskih specijaliteta, pružajući svojim nepcima vrhunske trenutke hedonizma.

U mogućnosti smo, na zahtjev gostiju, ponuditi i pripremiti i posebne specijalitete kao što su: dalmatinske riblje i mesne peke, brudet ili dalmatinsku pašticadu

Tučepi

Tučepi su glasovito turističko mjesto srednje Dalmacije, smješteno na području atraktivne Makarske rivijere, u podnožju planine Biokovo. Zbog svog jedinstvenog položaja Tučepi pružaju nebrojene mogućnosti odmora te postaju omiljeno odredište gostiju. 

Svojim gostima Tučepi nude bogatu gastro ponudu u svojim hotelima, restoranima i etno-konobama, kao i ponudu ljubiteljima aktivnog odmora uz najam rekvizita za sportove na moru, te ostale sportske sadržaje.