Smart Travel i Crno Jaje vode Vas na jednodnevni izlet u obilaženje prirodnih fenomena: Risnjak, Fužine i špilja Vrelo za samo 129 kn/osobi! Datumi putovanja: 09.06., 30.06. 2018.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije uz licenciranog pratitelja! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za odabrani datum.

PROGRAM:

POLAZAK: 05.05. - otkazan, 09.06., 30.06. 2018. Istražite sa nama ljepote zelenog srca Hrvatske!



Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peron 502 - 506, u 07.15h. 
Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.30h prema GORSKOM KOTARU uz kraća zaustavljanja putem zbog odmora. Vožnja gorskim djelom Hrvatske, sve do CRNOG LUGA, ulaza u NP RISNJAK, gdje ćemo se sastati sa lokalnim vodičem te zajedno obići POUČNU STAZU LESKA - jedan od prvih objekata takve vrste u Hrvatskoj; staza je projektirana i izvedena tako da je svakom posjetiocu omogućeno da je samostalno prijeđe. 


Niz prelijepih prirodnih i kulturnih detalja, protežu se na svega 4,5 km dužine staze, i prava su prilika za upoznavanje prirode i sadržaja ovog nacionalnog parka. Predah nakon razgleda parka i vožnja do FUŽINA, naselja smještenog u središnjem djelu Gorskog Kotara, okruženog slikovitim obroncima i stoljetnim šumama. 
Odlazak prema ŠPILJI VRELO i razgled u pratnji stručnog vodiča. Špilja je otkrivena slučajno pedesetih godina prošloga stoljeća prilikom izgradnje akumulacijskog jezera BAJER. Starost joj se procjenjuje na 3,5 - 4 milijuna godina. Iako je dugačka samo 300 metara, izuzetno je lijepa i bogata špiljskim ukrasima, a posebnu vrijednost daje joj voda - na samo pedesetak metara nalazi se prekrasan gorski izvor, jezero i ponor koji je čine posebno atraktivnom. 


Nakon razgleda, slijedi slobodno vrijeme za ručak, vožnju jezerom, šetnju uz jezero BAJER, za kavu ili pak kolač. 

Okupljanje grupe i dogovoreno vrijeme i polazak za Zagreb u kasnijim poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima, do 20h.


Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom, mjestom polaska, uz KOD i ID kupona mailom na info@smart-travel.hr.