Termini pon/sri/pet: 17.15-18.30! Kupon se može iskoristiti do 11.05.2018.


Naša vizija

Naša VIZIJA je da posebno osmišljenim programima svakom pojedincu omogućimo ponovo uspostavljanje i održavanje zdravlja, te podizanje kvalitete života na visoku razinu. Onog trenutka kada preuzmemo odgovornost za svoje zdravlje, preuzimamo odgovornost za svoj život.

Naša definicija zdravlja podrazumijeva stanje u kojem čovjek ima zdravo tijelo, bistar um, radosno srce, kreativan je, osjeća punoću života, zna kako svjesno koristiti životnu energiju i ima svoju osobnu viziju.  To je razina zdravlja u kojoj postajemo kreatori svoga života i svoje realnosti.

Zamislite samo kako bi bilo da se kroz život krećete s potpunom lakoćom, nošeni nekom “neobjašnjivom” silom…

To je ono što Vam želimo prenijeti!

U prirodi ništa nije statično, sve se kreće. Isto je tako i u Svemiru. Sve se mijenja, stvara se, nestaje, nastaje. Transformira se. Tako je i u prirodi čovjeka. POKRET je osnovna stvar postizanja zdravlja i novog načina života.


Kroz pokret stvaramo životnu energiju

Stalni umor, problemi s probavom, srčani problemi, problemi dišnoga sustava, oslabljeni imunitet itd. stanja su čiji korijen leži u premalo kretanja. Životna energija unutar tijela postaje statična, ustajala, bez života i tu se rađa bolest. I mi počinjemo živjeti sa 10% svoga kapaciteta, počinjemo PREŽIVLJAVATI, više ne živimo život!

Vizija AJARA h.c. je stvoriti potpuno novi način života, ispunjen zdravljem, mogućnostima, kreativnošću, te životnim impulsom koji slobodno vibrira kroz sva područja života i kroz cijelo biće. 
Svi naši programi pristupaju čovjeku kao cjelini i usmjereni su na ostvarivanje potpunog životnog balansa.
Programi su podjeljeni u faze, kao osnovni zakoni u Svemiru.
Transformacija; Stvaranje; Održavanje

Živimo u vremenu kada nam je jako teško pronaći trenutak za sebe i opustiti se. Posao, obitelj, obaveze. Često zanemarujemo sami sebe iako je to ono od čega sve počinje. Pronađite vremena za sebe i doživite ono što su doživjeli mnogi. Rezultate.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na br. tel: 097 7844 821, uz KOD i ID kupona po primitku!