Gdje za Praznik rada? GARDALAND!!! Jednodnevni izlet uz prijevoz autobusom s polaskom iz Krapine, Zaboka, i Zagreba te po dogovoru Karlovca i Rijeke, po najboljoj cijeni 210 kn/osobi!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite Praznik rada (01.05.) na ludo zabavan način - adrenalinskim izletom u Gardaland! Uživajte u vožnji Plavim tornadom, vlakom smrti ili uživajte u raznim vodenim atrakcijama u najljepšem zabavnom parku u ovom dijelu Europe!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Krapine u 00:45h- parkiralište FINA, iz Zaboka u 01:10 h- stari blok kolodvor.  Polazak iz Zagreba  sa autobusnog kolodvora (peron 502 - 506) u 02:00 h. Moguć polazak iz Karlovca (kod benzinske Petrol iza naplatnih kućica), te iz Rijeke (Vrata Jadrana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem po potrebi grupe. Dolazak u Gardaland oko 10:00 sati. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u raznim atrakcijama: 4 D FILMOVI – PLAVI TORNADO – RAPTOR – SEKVOJA – RAZNE VODENE ATRAKCIJE – VLAK SMRTI…Povratak iz Gardalanda u 18:00 h. Dolazak u mjesto polaska u kasnim večernjim satima.