Fit do ljeta uz Studio za oblikovanje tijela T&D u Osijeku i Crno Jaje! Paket mršavljenja u 9 dolazaka za samo 499 kn! Uvjerite se u učinkovitost kavitacije i elektrostimukacije u termo tunelu (IC)...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uništite masne stanice, reducirajte celulit i potaknite kontrakciju mišića u svrhu oblikovanja tijela! Kupon vrijedi do 26.05.2018.


3x ultrazvučna kavitacija

Kavitacija se smatra najmoćnijim tretmanom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica, nakon čega se one prelijevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom ,a tako razgrađene masti koriste dalje u metabolizmu  ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti.


9x elektrostimulacija u termo tunelu (IC)

Elektrostimulacija mišića (Pasivna gimnastika) je terapija kojom se ubrzava  mršavljenje i oblikovanje tijela, te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju putem elektroda postavljenih na ciljana mjesta na tijelu, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. 

Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast - povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina i slično. Tretman traje 30 minuta. 

Posebnost ovog tretmana je što se provodi u Infracrvenom tunelu koji je po svom djelovanju jedinstven, osim što zagrijava mišiće, zbog dodatnog efekta zatezanja i pomlađivanja kože. Naš IC tunel je jedini aparat takve vrste u Slavoniji i Baranji. 


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna telefonska najava na br.tel.: 095 765 1195 uz KOD i ID kupona po primitku.

Radno vrijeme: ponedjeljak, utorak, srijeda 14-20h; srijeda, petak 8-15h; subota 8-14h.