Uskršnja ponuda u Hotelu Jadran u Šibeniku! 2 dana/1 noćenje ZA DVIJE OSOBE uz doručak po super cijeni - 260 kn! Dodatna pogodnost - djeca do 6 god. sa roditeljima na ležaju GRATIS!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za vrijeme Uskršnjih praznika istražite Šibenik koji se ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Kupon vrijedi isključivo u periodu 30.03. - 03.04.18.!


Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika, nudi Vam udoban smještaj u svojih 57 soba, kapaciteta 105 kreveta. Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom i telefonom te je jedan dio soba klimatiziran.

Kategoriziran je s dvije zvjezdice. U sklopu hotela nalaze se taverna Kula, u kojoj, u autentičnom dalmatinskom ambijentu, možete uživati u ribljim specijalitetima i vrhunskim vinima, te restaurant a-la carte i kavana s terasom uz more, gdje možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela a-la carte, toplih i hladnih napitaka i uvijek dobrodošlom domaćem kolaču. 

Šibenik

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana.