PodržimoNaše

NOVO!!! KARTING ZA 2 osobe!!! Primite dragu osobu pod ruku i pravac na Zagrebački Velesajam u Karting Arenu Zagreb! Izaberite između 3 opcije uz popuste od 40% do 55%!

218 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovaj put ne voziš sam/a, već sa svojom omiljenom osobom i to u karting dupliću :) Izaberite između 3 opcije: 1 vožnja, 3 vožnje ili 5 vožnji, 1 vožnja traje 10 minuta, a što je veći broj vožnji raste i popust! Uživaj u karting vožnji u prvom i najvećem indoor kartodromu u ovom dijelu Europe!

Karting je uvijek zabavniji u društvu! Stisnite gas u dvoje i testirajte svoje vozačke sposobnosti na jednom je od najvećih INDOOR kartodroma i to u paru uz popuste do 55%! 

Prije nego što stisnete KUPI izaberite između 3 opcije:

Opcija 1: 1 karting vožnja vozač + suvozač (10 min), uz 40% popusta umjesto 120kn platite 72kn

Opcija 2: 3 karting vožnje vozač + suvozač (3 x 10 min), uz 49% popusta umjesto 360kn platite 185kn

Opcija 3:  5 karting vožnji vozač + suvozač (5 x 10 min), uz 55% popusta umjesto 600kn platite 270kn

Uključena uporaba kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata, rukavica i kombinezona, tehnički brifing, precizno mjerenje vremena putem „sms-timing" telemetrijskog sustava, sa ispisom rezultata i praćenjem na ekranima!

Dok početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, poznavatelje tjera u poboljšavanje postojećih tehnika vožnje. Staza je zaštićena odgovarajućim barijerama i apsorpcijskim sustavom, dok vozna površina jamči jednakomjerno držanje guma pomoću podnog premaza F1.

Go-kart flota sastoji se od 20 vrhuskih go-kart vozila vodećeg svjetskog proizvođača trkaćih go-kart vozila, SODI i CRG u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači.

Sva su vozila opremljena transponderima koji automatiziraju najpreciznije mjerenje vremena i praćenje svih rezultata. Tijekom same vožnje, na semaforu na stazi možete vrijeme svakog kruga, a nakon vožnje proučite i usporedite svoje rezultate na ekranima i ispisu rezultata.