Predsezona - obiteljski odmor u FAŽANI! 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama kampa Pineta za do 6 osoba ili 4 odraslih + 2 djece od 675kn! Uživajte sa obitelji i prijateljima...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 3,6,8 dana u mobilnim kućicama Adriatic Kampova, kamp Pineta Fažana. Kupon vrijedi za do 6 osoba (4 odraslih i 2 djece)! Kuponi se mogu iskoristiti od 05.05. do 02.06.2018.

Ukoliko svoj odmor želite provesti u prirodi, okruženi zelenilom, čuti opuštajući šum mora te osjetiti miris borove šume, a preferirate komforan i kvalitetan smještaj, tada su mobilne kućice idealan izbor za vaš savršen odmor na moru!

Ponuda uključuje: 3 opcije na odabir u mobilnim kućicama Galija Adriatic Kampova, kamp  Pineta Fažana.

OPCIJA A - 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama Adriatic Kampova, kamp Pineta Fažana za do 6 osoba. 

OPCIJA B -  6 dana/5 noćenja u mobilnim kućicama Adriatic Kampova, kamp Pineta Fažana za do 6 osoba. 

OPCIJA C -  8 dana/7 noćenja u mobilnim kućicama Adriatic Kampova, kamp Pineta Fažana za do 6 osoba. 


Obavezne doplate na cijenu smještaja (na recepciji) su: Boravišna pristojba – 6 kn po osobi dnevno; Prijava i osiguranje – 4€ po osobi jednokratno; Završno čišćenje – 30€ po kućici.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna je potvrda rezervacije uz kod kupona na mail: info@adriatic-kampovi.hr

 Mobilne kućice Vanga i Galija smještene u kampu Pineta blagih su i umirujućih boja te se kao takve savršeno uklapaju u vegetacijom bogato mediteransko okruženje. Oba modela mobilnih kućica mogu primiti do 6 osoba, a opremljena su klima uređajem, potpuno opremljenom kuhinjom i prostorom za blagovanje. Dvije spavaće sobe jednostavno su i ugodno namještene. Moderne kupaonice opremljene su tuš kabinama, umivaonicima s toplom i hladnom vodom, ormarima i wc-om. Prostrane drvene terase pred kućicama našim gostima pružaju nezaboravne trenutke opuštanja i uživanja u iskonskim mediteranskim vizurama, mirisima i zvukovima.

 Naše mobilne kućice smještene su na posebnim lokacijama u kampu, u blizini mora i plaže. Mobilne kućice savršen su izbor za sve koji žele kompletan doživljaj prirode, ali se istovremeno ne žele odreći komfornog smještaja. Kampiranje u mobilnim kućicama može se usporediti s kampiranjem u prirodi uz udobnost vlastitog doma. Kućice su namijenjene smještaju cijele obitelji (do maks 6 osoba), moderno su opremljene i sadrže sve potrebno za udoban i opuštajući odmor. 

Mobilne kućice Adriatic kampova atraktivnog su izgleda, lijepe fasade svojim bojama stapaju se s prirodom, a na prostranim natkrivenim terasama naši gosti uživaju u mirisu mora i borova. Gostima je na raspolaganju izbor dva modela mobilnih kućica, oba modela sa klima uređajem, prostranim stolom za objedovanje, opremljenom kuhinjom i mogućnošću smještaja 6 osoba. Moderne kupaonice opremljene su tuš kabinama, umivaonicima sa toplom i hladnom vodom, ormarima i wc-om. 

Na prostranim drvenim terasama nalaze se vrtne garniture s kojih možete uživati u nezaboravnom pogledu i spokoju koji vas okružuje, a želite li boraviti u kućici, moderna oprema i klimatizirani prostor pružit će vam komfor i udobnost visoko kvalitetnog smještaja. 

Kampovi u kojima su smještene mobilne kućice Adriatic kampovi, nalaze se usred prirodnih oaza još uvijek netaknute prirode prepune mediteranskog bilja i prekrasnih dugih šljunčanih plaža.