Predsezona sa super cijenama na Makarskoj rivijeri! 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama kampa Baško Polje! Odmorite uz obitelj i prijatelje - ponuda vrijedi za do čak 6 osoba, od 649 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte 3, 6 ili 8 dana uz 2, 5 ili 7 noćenja za do 6 osoba (4 odraslih + 2 djece) u mobilnim kućicama kampa Baško Polje! Kuponi se mogu iskoristiti od 12.05. do 09.06.2018.

Ukoliko svoj godišnji odmor želite provesti u prirodi, okruženi zelenilom, čuti opuštajući šum mora te osjetiti miris borove šume, a preferirate komforan i kvalitetan smještaj, tada su mobilne kućice idealan izbor za Vaš savršen odmor na moru!

   Kamp Baško Polje se nalazi nekoliko kilometara od mjesta Baške Vode na predivnoj Makarskoj rivijeri, poznatoj po zadivljujućim šljunčanim plažama i kristalno čistom moru. Kamp je smješten pod sjenom borova koja našim gostima pruža ugodu u toplim ljetnima danima. Gosti kampa mogu uživati i u gastronomskoj ponudi a la carte restorana, u sklopu kampa je dodatno i samoposluga, prodavaonica kruha i peciva, a za potpuni užitak i magnet za mnogobrojne turiste je jedinstveni biljni i životinjski svijet sačuvan eko sustav, te svježi zrak Parka prirode Biokovo.

     Naše mobilne kućice smještene su na posebnim lokacijama u kampu, u blizini mora i plaže. Mobilne kućice savršen su izbor za sve koji žele kompletan doživljaj prirode, ali se istovremeno ne žele odreći komfornog smještaja. Kampiranje u mobilnim kućicama može se usporediti s kampiranjem u prirodi uz udobnost vlastitog doma. Kućice su namijenjene smještaju cijele obitelji (do maks 6 osoba), moderno su opremljene i sadrže sve potrebno za udoban i opuštajući odmor. 

Mobilne kućice Adriatic kampova atraktivnog su izgleda, lijepe fasade svojim bojama stapaju se s prirodom, a na prostranim natkrivenim terasama naši gosti uživaju u mirisu mora i borova. Gostima je na raspolaganju izbor dva modela mobilnih kućica, oba modela sa klima uređajem, prostranim stolom za objedovanje, opremljenom kuhinjom i mogućnošću smještaja 6 osoba. Moderne kupaonice opremljene su tuš kabinama, umivaonicima sa toplom i hladnom vodom, ormarima i wc-om. 

Na prostranim drvenim terasama nalaze se vrtne garniture s kojih možete uživati u nezaboravnom pogledu i spokoju koji vas okružuje, a želite li boraviti u kućici, moderna oprema i klimatizirani prostor pružit će vam komfor i udobnost visoko kvalitetnog smještaja. 

Kampovi u kojima su smještene mobilne kućice Adriatic kampovi, nalaze se usred prirodnih oaza još uvijek netaknute prirode prepune mediteranskog bilja i prekrasnih dugih šljunčanih plaža.